Dijous, 16 de Maig, 2024  |
Un Villarreal superior al València s’imposa en el duel de rivalitat a l’Estadi de la Cerámica (2-1) Un Villarreal superior al València s’imposa en el duel de rivalitat a l’Estadi de la Cerámica (2-1)

- 18 Octubre, 2020 -

Els tres punts es van quedar en l'Estadi de la Ceràmica perquè el Villarreal va ser millor i més valent, i d'haver estat més... Un Villarreal superior al València s’imposa en el duel de rivalitat a l’Estadi de la Cerámica (2-1)

Els tres punts es van quedar en l’Estadi de la Ceràmica perquè el Villarreal va ser millor i més valent, i d’haver estat més encertat s’hauria anat al descans amb un marcador molt més folgat. El primer gol va arribar de penal. Ho va signar Paco Alcácer. I el segon, després de l’empat valencianista, el va aconseguir Dani Parejo mediada la segona part

Vila-real Informació / FOTOS: LALIGA

El Villarreal es va emportar el partit de rivalitat enfront del València amb dos gols de dos ex de l’esquadra valencianista. Un partit dominat per el ‘Submarí’ al qual li va costar plasmar en gols el seu bon joc i les ocasions de gol. Paco Alcácer, des dels onze metres, va posar el primer gol dels grocs. Abans del descans va igualar Gonzalo Guedes, però mediada la segona part un gol de Dani Parejo li va donar una altra vegada avantatge a l’equip de Emery, per a guanyar per la mínima.

L’equip de Unai Emery va meréixer anar-se al descans amb el partit pràcticament resolt (2 o 3 a zero), però en canvi va marxar amb el marcador igualat (1-1) perquè el València va tornar a fer gala de ser un equip que crea poques ocasions de gol, però que sol aprofitar sempre alguna oportunitat per a assestar un colp al rival.

Als sis minuts el col·legiat Cerro Grande es va avançar en el marcador gràcies al gol signat per Paco Alcàsser des del punt de penal. Amb sang fia va llançar el valencià i va signar el 1-0 davant un dels seus exequips. Un gol i fins a tres bones ocasions per a haver ampliat el marcador. L’equip de Emery va jugar una de les millors primeres parts de la temporada, però li va faltar rematar la faena en els metres finals.

Reacció del València

No va ampliar l’avantatge el Villarreal, i el València li va empatar en el segon avís. Primer Diakhaby va mostrar l’arpa, i després Gonzalo Guedes va establir l’empat (1-1), Va superar a diversos defensors i va enganxar un magnífic tret des de la vora de l’àrea que va entrar prop del pal esquerre. Cap opció per a Sergio Asenjo.

Amb aqueix empat es va arribar al descans, i es va donar pas a una segona part on el Villarreal va continuar insistint en la porteria defensada per l’arquer almenarenc Jaume Doménech. El València, molt previngut, va intentar esperar l’error dels locals per a veure si era possible anotar un altre gol.

Unai Emery va començar a moure fitxa. Primer va llevar a Manu Trigueros i a Samu Chukwueze per Francis Coquellin i Take Kubo, tots dos en el minut 64. Poc després arribaria el 2-1 per a encarrilar de nou els tres punts. Dani Parejo va recollir un rebutge a la vora de l’àrea i va deixar clavat al porter amb un bonic tret que es va estavellar en el travesser abans d’entrar, després de colpejar en el genoll d’un defensa.

En la prolongació del partit el que pitjor aturat va eixir va ser Take Tubo perquè va veure la segona cartolina groga en el minut 95.

FITXA TÈCNICA:

-2- VILLARREAL: Sergio Asenjo; Mario Gaspar, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Trigueros (Coquellin, min. 64), Parejo; Chukwueze (Kubo, min. 64), Iborra, Moi Gómez; i Paco Alcácer (Carlos Bacca, min. 82).

-1- VALENCIA: Jaume; Thierry Correia (Racid, min. 85), Diakhaby, Gabriel Paulista, Gayà; Musah (Jason, min. 85), Wass (Gameiro, min. 85), Carlos Soler, Álex Blanco (Chéryshev, min. 53); Guedes i Maxi Gómez.

GOLS: 1-0, min. 7: Paco Alcácer, de penalti. 1-1, min. 37: Gonçalo Guedes. 2-1, min. 70: Parejo.

ÁRBITRE: Del Cerro Grande (Madrileny). Grogues als locales Iborra, Kubo i Pedraza; i al visitant Paulista.

CAMP: Estadi de la Ceràmica. Sense públic.