Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Sevilla li talla la ratxa al Villarreal el dia que Bruno Soriano va tornar a jugar 1.128 dies després de la lesió (2-2) El Sevilla li talla la ratxa al Villarreal el dia que Bruno Soriano va tornar a jugar 1.128 dies després de la lesió (2-2)

- 22 Juny, 2020 -

Va reaccionar el Sevilla després de rebre tres durs colps. El seu tècnic, que al descans va prendre decisions, va fer que l'esquadra sevillista... El Sevilla li talla la ratxa al Villarreal el dia que Bruno Soriano va tornar a jugar 1.128 dies després de la lesió (2-2)

Va reaccionar el Sevilla després de rebre tres durs colps. El seu tècnic, que al descans va prendre decisions, va fer que l’esquadra sevillista millorara en la segona part. Va aconseguir empatar a dos i després va saber manejar els temps del partit. El capità Bruno Soriano va tornar a trepitjar un terreny de joc 1.128 dies després de la seua lesió. Diumenge que ve en La Ceràmica hi haurà un súper partit contra el València (17.00 hores).

Rotacions i més rotacions. En aquesta ocasió el Villarreal que va saltar d’inici va presentar sis cares diferents al que divendres passat va véncer en el camp del Granada amb el matiner gol de Gerard Moreno. Només van repetir el porter Sergio Asenjo; els defenses Raúl Albiol i Alberto Moreno; el migcampista Vicent Iborra i el davanter Gerard Moreno.

Fins va canviar de dibuix tàctic el tècnic Javi Calleja, passant a jugar amb dos *rematadores clars com Paco Alcáser i Gerard Moreno, i amb dos bons futbolistes de banda per a subministrar pilotes als puntes: Samu Chukwueze i Santi Cazorla. Arrere va reaparéixer el central Pau Torres, després de complir el partit de sanció.

L’encontre va arrancar sota un sol de justícia i amb prop de 27°. Encara que va faltar una mica d’espurna i d’intensitat, el partit va començar amb molt de respecte i amb ganes de posar avantatge en el marcador. El primer avís el va donar Jules Koundé als tres minuts de joc, però el seu llançament va eixir desviat.

Reapareix Paco Alcàsser i gol

Superat el quart d’hora el Villarreal va cobrar avantatge en el marcador. Els jugadors del Sevilla van perdre la marca, la primera rematada de Anguissa el va traure com va poder el porter Vaclík, però el rebutge li va arribar a Paco Alcácer que es trobava on havia d’estar un davanter centre, que va enviar el cuir al fons de les malles. El seu tercer gol aquesta temporada.Paco Alcácer va anotar el 1-0

Es va començar a fabricar la quarta victòria consecutiva, però quedava molt per davant. El partit es va convertir en un futbol control, sense grans ocasions de gol. Es volia tindre la possessió de la pilota per a estar més còmode. Aquesta possessió va caure del bàndol del Sevilla per no molta diferència (més o menys 43-57%). Això sí, sense clares ocasions de gol.

Recta final

No es trepitjava molt l’àrea rival. Era complicat acostar-se. Per això el migcampista del Sevilla, Sergio Escudero, el va provar de llarga distància i va trobar premi. El seu xut va fer impossible l’estirada de Sergio Asenjo. Gran fuetada, gran gol, per a situar el 1-1 en una primera part plàcida. Sense interrupcions ni grans ocasions.

Cinc minuts va durar l’alegria en l’esquadra sevillista. En l’últim sospir de la primera part, un falta comesa sobre Samu Chukwueze (targeta groga per a Fernando), va oferir un bon centre de Santi Cazorla i el central Pau Torres va guanyar la defensa i va cabotejar al fons de les malles. Amb el 2-1 es va arribar al descans.Pau Torres va firmar el 2-1.

Triple canvi en el Sevilla

Va arrancar la segona meitat amb tres novetats en l’onze del quadre sevillista. Julen Lopetegui va prescindir de Sergi Gómez, Dalt i Rony López, donant entrada a gent més ‘jugona’ i ràpida com Jesús Navas, Ocampos i Munir. Va tindre l’empat Sergio Escudero (min. 55), amb una rematada dolenta que va eixir lluny de la porteria de Sergio Asenjo.

No succeïa res en el partit i això era perills. Sí, perillós perquè en qualsevol llance podia passar qualsevol cosa, com encaixar un golàs en el minut 63, amb una tremenda volea a pot-ràpid de Munir, a centre de Jesús Navas, per a signar el 2-2.

Tornar a començar

El Sevilla es va trobar més sencer, i amb major presència en el camp. Això obligue l’entrenador del ‘Submarí’ a prendre decisions. Va controlar el centre del camp (va passar a un 4-1-4-1), amb l’entrada al camp de Manu Trigueros i Javi Ontiveros, i l’eixida de Samu Chukwueze i Gerard Moreno.

Es va entrar en els últims minuts per tot per decidir. Va perdonar el 2-3 el Sevilla, o millor dit ho va evitar Sergio Asenjo en el minut 86 a tir de De Jong. Un tremend ‘paradón’ per a evitar mals majors. Ahí va acabar un partit emocionat i entretengut.Retorn de Bruno Soriano.

Retorn de Bruno Soriano

Un dels moments especials va ser quan el capità i migcampista Bruno Soriano va tornar a trepitjar un terreny de joc. El d’Artana va tornar a jugar 1.128 dies després. Llàstima que no hi haguera gent en la graderia. Es mereixia una tremenda ovació. Va saltar al camp amb tot per decidir, amb el 2-2.

Pròxima cita

El Villarreal repetirà com a local diumenge que ve. L’equip de Javi Calleja jugarà com a local en l’Estadi de la Ceràmica contra el València, partit que si no hi ha canvis d’horari arrancarà a les 17.00 hores.

Baixes segures

Per a aqueix partit de rivalitat contra el València el tècnic Javi Calleja no podrà disposar dels jugadors sancionats Alberto Moreno i Manu Trigueros, que davant el Sevilla van veure la cinquena cartolina groga.

FITXA TÈCNICA:

-2- VILLARREAL: Sergio Asenjo; Mario, Pau Torres, Albiol, Alberto Moreno; Samu Chuukwueze (Javi Ontiveros, min. 72), Anguissa, Iborra (Bruno Soriano, min. 88), Cazorla (Moi Gómez, min. 57): Gerard Moreno (Trigueros, min. 72) i Alcácer (Carlos Bacca, min. 88).

-2- SEVILLA: Vaclík; Koundé, Sergi Gómez (Jesús Navas, min. 46), Diego Carlos, Escudero; Jordán (Mut Vázquez, min. 63), Fernando, Banega, Dalt (Ocampos, min. 46), Rony Lopes (Munir, min. 46); i En-Nesyri (De Jong, min. 81).

GOLS: 1-0, min. 17: Alcácer 1-1, min. 39: Escuder. 2-1, min. 44: Pau Torres. 2-2, min. 63: Munir.

ÀRBITRE: Sánchez Martínez (Múrcia). Va amonestar als locals Alberto Moreno i Trigueros; i als visitants Sergi Gómez, Ocampo i Fernando.

CAMP: Estadi de la Ceràmica. Sense públic.