Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal ix golejat de la seua visita al camp del Real Madrid en el Santiago Bernabéu (4-1) El Villarreal ix golejat de la seua visita al camp del Real Madrid en el Santiago Bernabéu (4-1)

- 17 Desembre, 2023 -

L'equip de Marcelino García Toral va caure derrotat en el Santiago Bernabéu. Els grocs no van aconseguir batre al conjunt blanc que, amb els... El Villarreal ix golejat de la seua visita al camp del Real Madrid en el Santiago Bernabéu (4-1)

El comandant Jose Antonio Morales va ser l’autor de l’únic gol de l’esquadra grogueta en la capital

El Real Madrid-Villarreal celebrat en el Santiago Bernabéu tancava la jornada dominical de futbol en LALIGA EA SPORTS. Sobre la gespa de la casa blanca s’enfrontaven dos equips en situacions diferents, però amb un mateix objectiu: sumar els tres punts. El Submarí per a continuar redreçant el rumb en la cerca de la seua millor versió, mentre que el Real Madrid per a allunyar-se dels seus perseguidors en la part alta de la classificació i ficar pressió al Girona, cap de la taula.

El Real Madrid es va fer amo de l’esfèric durant els primers compassos del partit. No obstant això, seria el Villarreal l’equip que disposaria de la primera ocasió clara del partit. En el minut 8 de partit, Ilias, una de les novetats en l’onze de Marcelino, recollia la pilota en la banda i, després de fixar i trencar a Mendy dins de l’àrea, treia un tret amb la seua cama esquerra que repel·lia un defensor blanc. Alfonso Pedraza, en la segona jugada, recollia la pilota i el penjava al cor de l’àrea on de nou apareixia Akhomach, que no aconseguia rematar de manera precisa.

El conjunt madridista va respondre en el minut 14 amb un potent tret de Brahim al pal curt de Filip Jörgensen, que buidava la pilota a córner. I deu minuts més tard, Modric posava un centre des del pic de l’àrea que rematava Bellingham en el segon pal per a fer el 1-0.

L’infortuni de les lesions va castigar el Villarreal prop de la mitja hora de partit. Baena, que minuts abans havia rebut una forta trepitjada per part de Lucas Vázquez, havia d’abandonar el terreny de joc. Terrats va entrar en lloc del de Roquetas de Mar.

El Real Madrid colpejaria de nou en el minut 39 a pilota parada per mediació de Rodrygo, que recollia una pilota morta en l’àrea xicoteta i batia a Filip Jörgensen per a anotar el 2-0, resultat amb el qual conclouria la primera part.

Gerard Moreno, visiblement amb molèsties en el final dels primers 45 minuts, no va saltar al terreny de joc en l’inici del segon temps. El noruec Alex Sorloth ingressava sobre la gespa del Bernabéu per a acompanyar a Morales en la davantera groga. També Jorge Cuenca pel capità Raúl Albiol.

El Villarreal va eixir ben plantat en l’inici de la segona part. En el minut 54 de partit, Parejo trobava entre línies a Terrats en tres quarts de camp que amb una magnífica assistència deixava només davant Lunin a Morales, que definia per a retallar distàncies i fer el 2-1.

No obstant això, en el minut 64 per mitjà de Brahim i en el 69 a través de Modric, el Real Madrid ampliaria el seu avantatge fins a situar-se 4-1 en l’electrònic.

Després de la xxx davant el Real Madrid, el Villarreal CF tornarà a jugar dimecres que ve, a partir de les 21.30 hores, davant el RC Celta en l’Estadio de la Cerámica en el duel corresponent a la jornada 18 de LALIGA.

Real Madrid: Lunin; Lucas V., Rüdiger, Alaba (min. 34, Nacho), Mendy (min. 46, Fran García); Modric, Kroos (min. 78, Tchouameni), Valverde; Brahim, Bellingham (min. 78, Ceballos) y Rodrigo.

Villarreal CF: Jörgensen; A. Alti, R. Albiol (min. 46, J. Cuenca), Mandi, A. Pedraza; I. Akhomach (min. 74, M. Trigueros), Capoue, Parejo, Álex B. (min. 28, R. Terrats); Gerard (min. 46, Sorloth) i A. J. Morales (min. 78, Brereton Díaz).

Gols: 1-0. Min. 26: Bellingham. 2-0. Min. 39: Rodrygo. 2-1. Min. 54: A. J. Morales. Min. 64: Brahim. 4-1. Min. 69: Modric.

Àrbitre: Figueroa Vázquez (Comité Andalús).

Incidències: Partit entre el Real Madrid i el Villarreal CF corresponent a la jornada 17 de LALIGA EA SPORTS 2023/24 celebrat en l’Estadio Santiago Bernabéu.