Dilluns, 6 de Maig, 2024  |
El València guanya al Villarreal femení amb dos gols en la recta final (0-2) El València guanya al Villarreal femení amb dos gols en la recta final (0-2)

- 18 Desembre, 2021 -

Les xiques de Sara Monforte van posar moltes ganes i van tenir ocasions, però no van xocar en els metres finals El València guanya al Villarreal femení amb dos gols en la recta final (0-2)

Les xiques de Sara Monforte van posar moltes ganes i van tenir ocasions, però no van xocar en els metres finals

El Villarreal femení no ha pogut sumar aquest dissabte la seua tercera victòria de la temporada. L’equip de Sara Monforte ha caigut derrotat per 0-2 davant el València en una trobada que es va resoldre en els minuts finals. Els gols valencianistes van arribar en els minuts 79 i 88, a càrrec d’Olga Nicolás i Candela Andújar.

Les vila-realenques van estar molt animoses i van buscar el gol dur la primera part i gran part del segon temps. Els va costar més encert en els metres finals. Arribats a la recta final del segon temps, els valencianistes van arribar més fresques i van aconseguir marcar els seus gols en els últims compassos del partit.

El pròxim dimecres el Villarreal disputarà l’últim partit de 2021. Serà al camp del Reial Betis. Després arribaran les vacances de nadal.