Dilluns, 6 de Maig, 2024  |
El Villarreal estrena el remodelat Estadi de la Ceràmica guanyant al València El Villarreal estrena el remodelat Estadi de la Ceràmica guanyant al València

- 31 Desembre, 2022 -

El 'Submarino' porta un emocionant derbi davant el València gràcies als tant de Samu Chukwueze i Juan Foyth. En l'últim suspiro, l'equip de Quique... El Villarreal estrena el remodelat Estadi de la Ceràmica guanyant al València

L’escuadra vila-realense va aconseguir remontar el marcador, tras el gol inicial signat per Cavani

La prèvia va ser una autèntica festa en les graderies de l’Estadi de la Ceràmica. L’afició va poder descobrir el remodelat Estadi de la Ceràmica i gaudir de les diferents activitats que va organitzar el club groguet per als prolegòmens del xoc.

Conclosa la prèvia, va tirar a rodar la pilota. El Villarreal CF va començar amb ímpetu el derbi davant el Valencia. Abans de complir-se el primer minut de joc, el Submarí va malmetre una gran oportunitat d’avançar-se en el marcador. Álex Baena, després d’un excel·lent desmarcatge de ruptura, va arribar a l’àrea i va cedir arrere perquè Gerard fera el primer de la vesprada. Incomprensiblement, el crack groc no va trobar porteria amb el seu xut.

A partir del quart d’hora de partit, el Valencia va viure els seus millors minuts. En el 17’, Pepe Reina va signar una impressionant intervenció a un remat de cap de Cavani. I quatre minuts després, el conjunt che es va avançar amb un gol del davanter uruguaià, al qual li va caure un rebot del porter groguet i des del cor de l’àrea va afusellar la xarxa. Tocava remuntar en l’Estadi de la Ceràmica.

El gol visitant va enrarir per moments el fantàstic ambient en les graderies. No obstant això, els groguets, després d’uns minuts de sotsobre, van despertar just abans del descans. El Villarreal va igualar el xoc, complit el minut 45 del primer temps. Samu Chukwueze va anotar un fabulós gol, aprofitant una gran assistència a l’espai de Gerard en una acció ràpida del Submarí.

La segona meitat prometia emocions fortes per a tots dos conjunts. El Villarreal va començar amb més ganes i va estar a punt de fer el segon tant en diverses ocasions. Així mateix, abans l’hora de joc, el col·legiat va perdonar la cartolina roja a Cömert per una duríssima entrada a Álex Baena per darrere i amb els tacs per davant.

El conjunt de Quique Setién portava la iniciativa en el joc, però no trobava les ocasions davant un Valencia que es defensava com podia i que va anar desapareixent amb el pas dels minuts.

A dos minuts per al final del partit, la bogeria es va deslligar en l’Estadi de la Ceràmica, que va provar l’acústica del nou estadi amb la celebració del segon gol groguet. En un servei de cantonada, Juan Foyth va saltar per damunt de tots i, poderós, va batre de manera incontestable a Mamardashvili. El Villarreal s’emportava una impressionant victòria en el derbi davant el Valencia.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Reina; Kiko F. (min. 33, Foyth), R. Albiol, Pau, Alberto M. (min. 78, Pedraza); Alex. B (min. 78, Trigueros), Parejo, Capoue; Yeremy (min. 72, N. Jackson), Gerard i Chukwueze (min. 72, A. J. Morales).

Valencia CF: Mamardashvili; Thierry R., Diakhaby, Cömert, Gayà; Musah (min. 57, Ilaix Moriba), Nico (min. 79, Hugo G.), A. Almeida; S. Castillejo, S. Lino (min. 74, Kluivert) i Cavani (min. 79, Hugo Duro).

Gols: 0-1. Minuto 21: Cavani. 1-1. Minuto 45: Chukwueze. 2-1. Minuto 89: Foyth.

Àrbitre: Sánchez Martínez (Comité Murcià). Va amonestar als locals Foyth i als visitants Musah, Cömert, Ilaix Moriba, Hugo Duro i Cavani.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i el Valencia CF, corresponent a la jornada 15 de LaLiga 22-23, celebrat en el reinaugurat Estadi de la Ceràmica davant 19.947 espectadors. Es va celebrar un sentit minut de silenci en memòria de la llegenda del futbol Edson Arantes do Nascimento Pelé. DEP.