Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal empata davant el Valencia en un partit d’emocions fortes i moltes ocasions a Mestalla (1-1) El Villarreal empata davant el Valencia en un partit d’emocions fortes i moltes ocasions a Mestalla (1-1)

- 3 Maig, 2023 -

El Submarí va collir un punt de la seua visita a Mestalla (1-1). Emocions fortes i moltes ocasions en un duel d’alt ritme i... El Villarreal empata davant el Valencia en un partit d’emocions fortes i moltes ocasions a Mestalla (1-1)

Nico Jackson va marcar al poc d’arrancar la segona part i Lino va signar el gol del empat

L’equip de Quique Setién visitava al Valencia després d’encadenar dues victòries consecutives davant la seua gent i amb la intenció de sorprendre un conjunt che ferit i amb la necessitat de sumar tres punts que li permeten eludir la zona de descens. Els groguets no van estar a soles a Mestalla. Van vindre abrigallats per més de 600 seguidors grocs, que van esgotar les entrades disponibles per a presenciar un derbi sempre especial.

El Submarí va començar el partit amb una marxa més que el seu rival, volent tindre la pilota i jugant en camp contrari. La primera oportunitat del partit va arribar a favor del conjunt de Quique Setién. En els primers compassos, Nico Jackson va impactar en el pal un dur tir ras des de la frontal de l’àrea. Abans del minut 10, va tornar a intentar-lo Baena amb un xut des del cor de l’àrea, que va marxar molt cerquita del segon pal.

Amb el pas dels minuts, el Villarreal s’assentava més i més en el partit, encara que arribava amb menor claredat a la porteria rival. El tram final del primer temps no va deixar grans ocasions, però van ser grans minuts per a l’esquadra grogueta, que interpretava bé el joc, alternant possessions llargues amb carreres a l’esquena de la saga local. En l’altre costat de la lluita, el Valencia mostrava un cert nerviosisme en les accions ofensives. Hi havia molt en joc per a l’equip de Mestalla.

Si la primera meitat va destacar pel domini groguet, la segona meitat va arrancar amb una successió de colps entre tots dos rivals. Al minut de la represa, Terrats va provar sort des de la frontal de l’àrea i es va topar amb un inspiradísimo Mamardashvili. No va tardar res el Valencia a retornar-li l’avís al Submarí. Diego López va poder marcar el primer per als locals després de desmarcar-se a l’esquena d’Alfonso Pedraza. Es va plantar davant Reina i va enviar la pilota desviada per escassos centímetres.

Per a llavors, el partit s’havia obert per complet i el Villarreal el va aprofitar. En una jugada una mica accidentada, Nico Jackson va aprofitar un centre desviat d’un dels seus companys per a avançar al Submarí amb una fantàstica fuetada. El davanter senegalés va batre amb contundència al meta georgià amb un llançament amb la dreta inapel·lable.

Amb el 0-1 en el marcador, el Villarreal va assumir massa riscos en l’eixida de pilota i el Valencia va saber traure-li partit. En una imprecisió de la saga visitant, l’equip che va aconseguir el gol de l’empat per mediació de Samuel Lino. El 1-1 va despertar a Mestalla i els groguets van haver d’alçar-se del colp en un ambient hostil.

En els últims minuts, el Valencia va intentar buscar el 2-1, però amb més cor que claredat sobre el verd. Finalment, al Submarí se li va escapar la victòria, però va sumar un bon punt per a la lluita europea.

Fitxa tècnica

Valencia CF: Mamardashvili; Thierry R., Diakhaby, G. Paulista, Gayà; Musah (Diego López, m. 46), Javi Guerra, Nico (Ilaix Moriba, m. 56), A. Almeida (Hugo Duro, m. 70); Cavani (Lato, m. 86) i S. Lino (A. Marí, m. 86).

Villarreal CF: Reina; Foyth, R. Albiol, Pau, A. Pedraza; R. Terrats (M. Trigueros, m. 74), Álex B.; Chukwueze (Gerard, m. 80), N. Jackson i Yeremy (Capoue, m. 66).

Gols: 0-1. Min. 62: N. Jackson. 1-1. Min. 72: S. Lino.

Àrbitre: Gil Manzano (Comité Extremeny). Va amonestar als locals Nico, S. Lino, Thierry R., Cavani, així com als visitants N. Jackson i Parejo.

Incidències: partit entre el Valencia i el Villarreal CF, corresponent a la jornada 33 de LaLiga Santander, celebrat en l’Estadi de Mestalla davant 43.634 espectadors.