Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
El Villarreal s’estrena en pretemporada amb derrota davant el València a Oliva (3-2) El Villarreal s’estrena en pretemporada amb derrota davant el València a Oliva (3-2)

- 16 Juliol, 2021 -

L'equip groguet d'Unai Emery se va adelantar (0-2) amb gols de Alberto Moreno i Jorge Cuenca El Villarreal s’estrena en pretemporada amb derrota davant el València a Oliva (3-2)

L’equip groguet se va adelantar (0-2) amb gols de Alberto Moreno i Jorge Cuenca

El Villarreal va perdre hui en el primer partit de la pretemporada 21/22 enfront del Valencia CF (3-2) en les instal·lacions d’Oliva Nova amb la calor com a protagonista. Unai Emery va eixir en el primer test de l’estiu amb Rulli, Funes Mori, Mandi, Rubén Peña, Alberto Moreno, Capoue, Trigueros, Yeremy, Ontiveros, Dani Raba i Fer Niño.

Fer Niño va gaudir de la primera ocasió del partit en cabotejar per damunt del travesser un centre d’Ontiveros. I va ser, precisament, el de Marbella qui va executar una de les més clares de la primera part, mitjançant un tir des de fora de l’àrea que buscava l’esquadra de la porteria valencianista i va eixir fora per pocs centímetres.

Un altre dels acostaments amb perill ho va protagonitzar Rubén Peña mitjançant un potent tret des de la frontal que va atrapar el meta neerlandés del conjunt che, qui minuts abans ja havia desviat amb èxit un rebot que a punt va estar de colar-se en les seues xarxes. Finalment, va arribar el gol abans del descans. Rubén Peña, molt actiu pel flanc dret, va retallar dins de l’àrea al seu defensor i el seu tret amb la cama esquerra es va estavellar en el pal. Alberto Moreno va aprofitar el rebutge i va batre a Cillessen amb un tir ras i fort.

Després de la represa, el Submarí va eixir amb un onze totalment renovat. El tècnic basc va eixir amb Filip; Mario Gaspar, Foyth, Jorge Cuenca, Pedraza; A. Millán, Parejo, Morlanes, Moi Gómez; Hassan i Paco Alcácer. Jorge Cuenca va fer el segon tant de l’enfrontament amb una volea espectacular en el vèrtex de l’àrea xicoteta a passada de Paco Alcácer.

No obstant això, Manu Vallejo acurtaria distàncies tan sols un minut després amb un tir ras que es va colar pel pal esquerre de Filip. En els últims minuts, el mateix Vallejo va fer el segon gol valencianista des dels onze metres després d’un penal assenyalat pel col·legiat, que va veure unes mans dins de l’àrea durant el llançament d’un córner. En l’últim minut, Cheryshev va culminar un centre de Jason i va marcar el tercer del València per a donar-li la volta al marcador i tancar el partit.

El Villarreal jugarà el seu pròxim amistós de pretemporada el dijous 22 de juliol a les 20.00 hores contra el Olympique de Lyon en les instal·lacions de Pinatar Arena.

Fitxa tècnica:

Valencia CF: Cillessen; Thierry Correia, Alderete, G. Paulista, J. Vázquez; Hugo Guillamón, Musah, Racic; Fran Pérez, Diego López i Rubén Sobrino. També van jugar Diakhaby, Cheryshev, Manu Vallejo, Piccini, Jorge Saenz, Adri Gómez, G, Molina, Jason i A. Marí.

Villarreal CF: Rulli; Rubén Peña, Mandi, Funes Mori, Alberto Moreno; Capoue, Trigueros; Yeremy, Dani Raba, Ontiveros; y Fer Niño. També van jugar Filip, Mario Gaspar, Foyth, Jorge Cuenca, Pedraza, Parejo, Morlanes, A. Millán, Moi Gómez, Hassan i Paco Alcácer.

Gols: 0-1. Min. 45: Alberto Moreno. 0-2. Min. 67: Jorge Cuenca. 1-2. Min. 68: Manu Vallejo. 2-2. Min. 86: Manu Vallejo. 3-2. Min. 90: Cheryshev.

Àrbitre: Juan Manuel Gordillo Escamilla. Va amonestar a Cuenca per part del Villarreal CF i a Guillamón i Alderete per part del Valencia CF.

Camp: Oliva Nova Sports Centre.