Dilluns, 6 de Maig, 2024  |
El Villarreal empata contra el Toledo en el dia del debut de Pau Francisco (1-1) El Villarreal empata contra el Toledo en el dia del debut de Pau Francisco (1-1)

- 20 Desembre, 2016 -

El vila-realenc va jugar deu minuts després que Pato empatara el tràmit El Villarreal empata contra el Toledo en el dia del debut de Pau Francisco (1-1)

Objectiu complert. El Villarreal ja està a vuitens de final de la Copa del Rei després d’empatar davant el CD Toledo (1-1) en un partit en què els grocs van tenir una gran quantitat d’ocasions que no van arribar a materialitzar. Al final, un gol de Pato va neutralitzar el gol inicial de Villa. Els grocs tanquen el 2016 vius en les tres competicions: quarts a Laliga, en setzens de la UEFA Europa League i en vuitens de la Copa del Rei.

El Submarí tenia encarrilada l’eliminatòria després del 0-3 collit en el partit d’anada disputat a l’estadi Salto del Caballo. Així, l’equip dirigit per Fran Escribá va controlar el partit des del principi, arribant a acumular una gran quantitat d’ocasions en el primer acte. Pato, Santos Borré, Rodrigo i Soriano, aquest fins per dues vegades, van fregar el gol sense trobar-lo.

Per la seva banda, el Toledo va tenir la seva primera gran ocasió en l’últim sospir de la primera meitat amb un xut col·locat de Zarko que va acabar estavellant-se en la fusta.

El Villarreal va tornar al camp després del descans disposat a avançar-se al marcador. De fet, Pato va topar-se amb l’esquadra amb un potent xut a centrada de Santos Borré. L’esfèric va caure sobre la línia de gol sense arribar a entrar a la porteria. El Submarí va perdonar i va ser el Toledo el que va inaugurar el seu caseller de gols. Villa va afusellar Barbosa amb l’esquerra (0-1, m. 56).

Poc va trigar a contestar l’equip de Fran Escribá. Jonathan dos Santos va assistir a Pato amb la ‘passada de la mort’ i el brasiler només va haver d’empènyer a la xarxa (1-1, m. 60).

Els últims minuts van servir per veure en acció a futures estrelles del Submarí. Leo Suárez va entrar per Roberto Soriano i Pau Francisco Torres per Víctor Ruiz. Era el debut del jove central vila-realenc amb el primer equip groc en partit oficial.

El sorteig de vuitens de final de la Copa del Rei se celebrarà el proper divendres 23 de desembre a partir de les 12.00 hores a la seu de la RFEF a la Ciutat del Futbol de Las Rozas (Madrid).

Villarreal CF: Barbosa; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz (Pau, m. 79), José Ángel; Jonathan dos Santos, N’Diaye, Rodrigo, Soriano (Leo Suárez, m. 66); Pato (Sansone, m. 75) i Santos Borré.

CD Toledo: Manolo; Expósito, Daniel Pérez (Pablo González, m. 69), Echaide, Toni Sánchez; Zarko (Javi Gómez, m. 69), Israel Castro, De Lerma, Villa (Shuang, m. 81); Barranco i Lolo Plà.

Gols: 0-1. Min. 56: Villa. 1-1. Min. 60: Pato.

Àrbitre: Álvarez Izquierdo (C. Català). Sense amonestacions.