Dijous, 9 de Maig, 2024  |
El Villarreal va tindre l’última i millor ocasió en l’últim minut davant l’Atlètic de Madrid al Metroplitano (0-0) El Villarreal va tindre l’última i millor ocasió en l’últim minut davant l’Atlètic de Madrid al Metroplitano (0-0)

- 3 Octubre, 2020 -

En el minut 89 Gerard Moreno va tindre en les seues botes el 0-1 perquè el Villarreal haguera sumat tres punts d'or El Villarreal va tindre l’última i millor ocasió en l’últim minut davant l’Atlètic de Madrid al Metroplitano (0-0)

En el minut 89 Gerard Moreno va tindre en les seues botes el 0-1 perquè el Villarreal haguera sumat tres punts d’or en un partit que va acabar amb unes justes taules (0-0). Un encontre d’anades i de vingudes on el ‘Submarí’ groc es va protegir una mica més que una setmana arrere on l’equip de Unai Emery va eixir cuit de la seua visita al Barcelona

Vila-real Informació / FOTOS: LaLiga

No es va alterar el marcador en el Metropolità. Ni el Villarreal ni l’Atlètic de Madrid van ser capaços de perforar la porteria rival. L’equip vila-realenc va desaprofitar l’últim cartutx del duel, en el minut 89, quan el davanter Gerard Moreno va tindre en les seues botes el 0-1, però la volea amb la sargisca va eixir per la dreta de la porteria de Jan Oblak. El més just és el que va passar: el repartiment de punts.

L’inici del partit va estar marcat per la pressió dels matalaper en la porteria del Villarreal. L’equip de Simeone va tindre molt la pilota; el va moure i el va pujar, encara que afortunadament per als interessos de l’esquadra de Unai Emery tot va quedar en això: en possessió de pilota. El registre oficial així els corroborava: 66,6 a 33,3%.

Superat el quart d’hora, la pilota va començar a estar en possessió del ‘Submarí’ perquè l’Atlètic de Madrid es va tancar arrere per a eixir a la contra. I amb això, la primera ocasió de perill va ser per a l’equip de la Plana Baixa. Una fuetada ajustada de Mario Gaspar que Jan Oblak va aconseguir rebutjar a servei de cantonada.

El partit va ser d’anades i vingudes, va acabar amb una possessió de pilota més equilibrada (60,8 per 39,2%). A nivell de rematades (entre els tres pals o desviat) l’Atlètic de Madrid es va arribar la palma sis a un; igual que els llançaments des de la cantonada: sis a un.

Descans amb el 0-0

El segon temps va arrancar sense canvis en les dues formacions. Als tres minuts Gerard Moreno va assistir per a Mario Gaspar que va tornar a ser el futbolista a tindre la millor ocasió del Villarreal.

La segona part es va fer fins a llarga, encara que el més destacat va arribar en el minut 89 quan Gerard Moreno va cremar l’última acció de perill. En realitat va ser la més clara de tot el partit. Va colpejar a la pilota amb una volea amb l’esquerrana, però el cuir es va perdre per la dreta de la porteria de Jan Oblak. Una llàstima, encara que a fe de ser sincers el 0-0 va ser el resultat més just.

El pròxim cap de setmana no hi haurà lliga en Primera Divisió a causa dels tres compromisos que tindrà que afronta en els quinze pròxims dies la selecció espanyola, en la qual estan convocats tant el central Pau Torres com el davanter Gerard Moreno.

FITXA TÈCNICA:

-0- AT. MADRID: Jan Oblak; Kieran Trippier, Stefan Savic, Felipe, Renan Lodi;  Ángel Correa (Llorente, min. 70), Koke (Carrasco, min. 70), Thomas Partey, Saúl Ñíguez; Luis Suárez (Diego Costa, min. 70) i Joao Félix (Herrera, min. 76).

-0- VILLARREAL: Sergio Asenjo; Mario Gaspar, Raúl Albiol, Pau Torres, Pervis Estupiñán; Vicente Iborra; Gerard Moreno, Manu Trigueros (Kubo, min. 85), Dani Parejo, Moi Gómez; i Paco Alcácer (Samu Chukweze, min. 72).

ÀRBITRE: Hernández Hernández (Canari). Grogues al madrileny Renan Lodi; y als vila-realencs Raúl Albiol i Iborra.

CAMP: Metropolitano. Sense públic.