Divendres, 3 de Maig, 2024  |
El Villarreal perd davant el València la primera de les díhuit finals que li queden, segons el seu entrenador (3-0) El Villarreal perd davant el València la primera de les díhuit finals que li queden, segons el seu entrenador (3-0)

- 26 Gener, 2019 -

El Villarreal va perdre davant el València (3-0) en una trobada en el qual les dianes locals van ser obra de Diakhaby, Cheryshev i... El Villarreal perd davant el València la primera de les díhuit finals que li queden, segons el seu entrenador (3-0)

El Villarreal va perdre davant el València (3-0) en una trobada en el qual les dianes locals van ser obra de Diakhaby, Cheryshev i Rodrigo. El Submarí Groc va saltar al terreny de joc ordenat sota un sistema 4-2-3-1, amb el qual Luis García va introduir a Pedraza en el costat esquerre i a Víctor Ruiz en l’eix de la saga, com a principals novetats respecte a l’última trobada de lliga davant l’Athletic.Vidres-banner-de-256X256

En la primera ocasió del duel, el València es posava per davant en el marcador. acabat de complir el minut 3, Diakhaby enviament al fons de la xarxa un potent remat en una acció a pilota parada botada per Parell i prolongada en el primer pal per Coquelin. El gol va suposar un vertader colp per als grocs, als quals, després de la diana, els va costar uns minuts ficar-se de ple en la trobada.

En el minut 13, el Villarreal va disposar de la primera ocasió. El migcampista castellonenc Pablo Fornals va estavellar net un potent tret escorat des del costat dret.

Aconseguit l’equador del primer temps, el conjunt de Luis García Plaza va començar a apoderar-se del domini de la pilota. La major participació en aquest tram de jugadors com Alfonso Pedraza, Pablo Fornals i Santi Cazorla, va originar una major presència groga en camp rival, situació que, no obstant això, el Villarreal no va poder traduir a vegades. A la vora del descans, el València va enviar al pal un tret llunyà de Dani Parejo.

Després de la represa, el Villarreal va rebre un nou pitxer d’aigua freda. En el 51’, el València va aprofitar un error groc en l’eixida de pilota per a marcar el segon. Denis Cheryshev va rebre dins de l’àrea una pilota filtrada de Parell i va superar a Asenjo amb un tret creuat.

Denis Cheryshev va marcar el segon gol al Vila-real. FOTO: LALIGA

El Villarreal va respondre, sense fortuna, cinc minuts després. Álvaro errà una excel·lent ocasió de retallar distàncies amb un potent cabezazo des d’àrea xicoteta que es va topar amb Net.

Amb 2-0 en el marcador, Luis García Plaza va completar les tres substitucions en un lapse de cinc minuts. Carlos Bacca, Samu Chukwueze i Gerard Moreno van ser els triats pel tècnic groc per a canviar el decorat.

Després dels canvis, el Vila-real va buscar, sense fortuna, un gol que servira per a retallar distàncies. En el 85’, Rodrigo va signar el tercer punt de la trobada amb un remat des del cor de l’àrea.

Álvaro González lluita un baló amb el local Santi Mina. FOTO: LALIGA

La pròxima trobada del Vila-real serà diumenge que ve davant el Espanyol (Estadi de la Ceràmica, 12.00 hores).

FITXA TÈCNICA:

-3- VALÈNCIA: Net; Piccini, Garay, Diakhaby, Gayá; Soler (Ferran Torres, m. 76), Coquelin, Parell, Cheryshev (Wass, m. 73); Rodrigo i Mina (Kangen Lee, m. 83).

-0- VILLARREAL: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Costa; Cazorla (Chukwueze, m. 59), Trigueros, Iborra, Pedraza (Bacca, m. 59), Fornals (Gerard, m. 64); i Ekambi.

GOLS: 1-0. Min. 3: Diakhaby. 2-0. Min 51: Cheryshev. 3-0. Min. 85: Rodrigo.

ÀRBITRE: Del Cerro Gran (Comité madrileny). Va amonestar al local Gayá; així com als visitants Víctor Ruiz, Iborra i Mario.

CAMP: Estadi de Mestalla davant 37.685 espectadors.