Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
Un solitari gol de Gaspar davant el València (1-0) posa la plaça d’Europa League a tir de pedra al Villarreal Un solitari gol de Gaspar davant el València (1-0) posa la plaça d’Europa League a tir de pedra al Villarreal

- 6 Maig, 2018 -

L'equip de Vila-real va aconseguir una inoblidable victòria davant el València i dóna un altre pas de gegant de cara a jugar la UEFA... Un solitari gol de Gaspar davant el València (1-0) posa la plaça d’Europa League a tir de pedra al Villarreal

El Villarreal va aconseguir una inoblidable victòria davant el València i dóna un altre pas de gegant de cara a jugar la UEFA Europa League la temporada que ve. Un solitari gol de Mario Gaspar en els últims minuts va provocar que l’Estadi de la Ceràmica esclatara d’alegria. Un cop de cap inapel·lable i tres punts magnífics. Vidres-banner-de-256X256
El duel va començar trepidant, amb ritme alt de joc. Tots dos equips es deixaven l’ànima en cada jugada i no rifaven la pilota arriscant en l’eixida des d’arrere. Les ocasions no van tardar a arribar. El primer a intentar-ho va ser Samu Castillejo amb un tret després d’una brillant jugada personal.

Tan sol uns minuts més tard va arribar el torn de Cheryshev. El ‘7’ groc va tornar a fer diableries per banda esquerra, però el seu potent xut amb l’esquerra es va estavellar en el lateral de la xarxa. El València va contestar. Santi Mina va centrar des de la dreta, Rodrigo va rematar a la primera i Asenjo va impedir el tant amb una parada repleta de reflexos.

El de Palència va tornar a ser clau just abans que es complira la primera mitja hora. Santi Mina, en posició controvertida de fora de joc, es va plantar solament davant el meta del Submarí i el seu tret es va topar de nou amb el cos del porter. Gegant.

AVillarreal2

El central Víctor Ruiz, en un llance del partit d’aquest dissabte. FOTO: LA LLIGA

Els últims instants del primer acte van ser per al Villarreal. De fet, Bacca va fregar el gol fins a en dues ocasions. Primer després d’un centre de Cheryshev des de l’esquerra que va rematar a boca de canó i se li va ser alt, mentre que solament uns segons més tard el colombià va controlar una pilota solta després de rebotar en Raba i va xutar amb força obligant a Neto a buidar a servei de cantonada.

La segona part va ser molt més travada, sense quasi ocasions de gol. La més clara va estar en la bota dreta de Samu Castillejo, que va rematar amb la dreta una passada arrere de Jaume Costa, però va tornar a aparèixer Neto.

Quan no va poder fer gens el porter valencianista va ser en el minut 86. Manu Trigueros, immens durant tot el partit igual que la resta dels seus companys, va centrar una falta lateral i Mario Gaspar va pentinar prou amb el cap per a enviar la pilota al fons de la xarxa (1-0, m. 86).

raba3

El jove mitjapunta càntabre Dani Raba va tornar a ser titular. FOTO: LALIGA

El jove mediapunta càntabre Dani Raba va tornar a ser titular. FOTO: LALIGA
Amb aquesta victòria, el Villarreal s’acosta al seu objectiu. De fet, el Submarí seria equip d’Europa League si el Getafe no guanya aquest diumenge el seu partit fora de casa davant Las Palmas.

FITXA TÈCNICA:

-1- VILLARREAL: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Rukavina (Jaume Costa, m. 46); Rodrigo, Trigueros; Samu Castillejo, Raba (Sansone, m. 82), Cheryshev (Fornals, m. 66); i Bacca.

-0- VALÈNCIA: Neto; Ruben Vezo, G. Paulista, Garay, Gayá; C. Soler (Ferran, m. 69), Kondogbia, Parejo, Guedes (Andreas, m. 80); Santi Mina (Vietto, m. 66) i Rodrigo.

EL GOL: 1-0. Min. 86: Mario Gaspar.

ÀRBITRE: Gil Manzano (Extremeny). Groga als locals Asenjo, Víctor Ruiz, Cheryshev, Rodrigo i Rukavina; així com als visitants Guedes, Parejo i Gayá.

CAMP: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 18.579 espectadors.