Divendres, 3 de Maig, 2024  |
El Villarreal B aconsegueix un punt davant el Mestalla gràcies a un gol al minut 88 (1-1) El Villarreal B aconsegueix un punt davant el Mestalla gràcies a un gol al minut 88 (1-1)

- 29 Novembre, 2020 -

L'equip groguet va jugar una bona primera part, però després del descans no li va poder tirar mà al seu rival El Villarreal B aconsegueix un punt davant el Mestalla gràcies a un gol al minut 88 (1-1)

L’equip de Miguel Álvarez va jugar una bona primera part, però després del descans no li va poder tirar mà al filial valencianiste

El Villarreal B es va quedar amb ganes de més davant el València Mestalla (1-1). El conjunt groguet va sumar un punt davant el combinat che en un encontre en el qual els de Miguel Álvarez van ser superiors durant el primer temps i van remar a contracorrent després del gol visitant, que va arribar en els primers minuts de la segona meitat. Un gol en pròpia porta de Facu, després d’una centrada a l’àrea d’Hassan, va igualar la contesa i va fer justícia al marcador a pocs minuts per a la conclusió del partit.

La primera part del partit va ser dominada sobretot en els primers minuts pel filial groc. El Villarreal B va disposar d’una clara ocasió en el minut 14, després d’una gran transició ofensiva que va rematar Ahn des de dins de l’àrea i la pilota va passar fregant el pal de la porteria d’Unai.

L’encontre va arribar amb empat 0-0 al descans. La segona part anava a ser totalment diferent, ja que en el minut 52 una bona jugada de Jesús Vázquez assistia a José David, que amb una mica de fortuna aconseguia batre a Filip Jorgensen des de la frontal de l’àrea per a posar el 0-1 en el marcador.

El tècnic Miguel Álvarez va buscar canvis per a aconseguir empatar el partit, donant entrada a diversos jugadors de perfil ofensiu. El partit va entrar en una fase on les interrupcions eren contínues, i el Villarreal B va disposar de diverses arribades perilloses per a posar la igualada al marcador. El gol de l’empat arribaria finalment en el minut 88, quan Haissem Hassan va desbordar amb qualitat a un defensa i va posar una centrada a l’àrea que Facu va rematar per accident en la seua pròpia porteria. En el descompte, el filial groguet va buscar el segon gol, però al final el partit va arribar a la seua fi amb empat 1-1.

El pròxim partit del Villarreal B serà davant l’Hércules, en el José Rico Pérez (diumenge, 12.00 hores).

Fitxa tècnica

Villarreal CF B: Filip Jorgensen; Lanchi (Maxi Villa, m. 45), De la Fuente, Copete, Edu Adell; Beitia, Carlo Adriano (Ros, m. 60), Agüero (Haissem, m. 60), Narro (Kevin Soni, m. 60), Ahn (Arana, m. 68); i Millán.

València Mestalla:
Unai; J. Vazquez, G. Molina, Sibille, José David (Facu, m. 84); David Ruiz (Fran Pérez, m. 72), K. Koba Lein, Adri Gomez, Facundo García (P. Gozálbez, m. 45), H. González (C. González, m.62); i Emaná (Fran Navarro, m. 62).

Gols: 0-1. Min. 52: José David. 1-1. Min. 88: Facu (pp).

Àrbitre: Victor García Verdura. Va amonestar als locals Lanchi, De la Fuente i Kevin Soni; també als visitants David Ruiz i Koba Lein.

Camp: Mini Estadi.