Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
Magnífic empat del CH Vila-real aconseguit a València contra el Levante UD BM Marni Magnífic empat del CH Vila-real aconseguit a València contra el Levante UD BM Marni

- 10 Març, 2017 -

El pròxim partit serà el dissabte a les 18.30 hores al CTE, on l'equip local s'enfrontarà al BM Florida Magnífic empat del CH Vila-real aconseguit a València contra el Levante UD BM Marni

Vicent Cerdà/Vila-real Informació

Empat agònic l’aconseguit pel CH Vila-real en la ciutat de València. El partit corresponia a la jornada 22 de la lliga de 1ª Nacional Masculina grup E. Amb un començament igualat, els granotes i els rogets van emparellar-se al marcador fins el minut 15, que els locals van aconseguir un avantatge de dos gols. Al descans el resultat era 19-14.

Amb un esforç important el Vila-real va situar-se a un sol gol, 24-23. A cinc minuts del final, els del Marni tenien tres gols més que els vila-realencs, 30-27. I després d’un 31-28, els pupils d’Abel Rico van ser capaços d’igualar a 31 quan faltaven 29 segons pel final. Si la setmana passada li quedaven 29 segons al Vila-real per empatar un  partit que perdia d’un gol, i va acabar perdent de dos, esta setmana amb empat a 31, calia defensar el resultat. I a pesar de les escomeses del Marni, per marcar el gol de la victòria, el CH Vila-real va aguantar i ca sumar un punt més a la classificació.

Un punt molt meritori, davant del Levante UD BM Marni, que té 28 punts i va en 5ª posició.

Ho escrivia la passada setmana: “La lluita és innegable per part del CH Vila-real i queden partits i alguns propicis…” Bé la pista del Marni, jo no la considerava propicia, però si seguim recordant la crònica passada “…però la igualtat és màxima i els rogets de la Plana Baixa lluiten cada partit siga qui siga el rival.” I això vol dir que són capaços de puntuar en moltes pistes. L’esperança està intacta i la lluita continua per la permanència.

Ara el club necessita que el públic torne als partits per animar a l’equip.

I dissabte és un magnífic dia, a les 18’30 hores al CTE, partit entre el CH Vila-real i el BM Florida. El BM Florida Universitària Caixa Popular té 23 punts i és 8é.