Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villarreal va puntuar en els seus tres últims enfrontaments contra el València a Mestalla El Villarreal va puntuar en els seus tres últims enfrontaments contra el València a Mestalla

- 21 Desembre, 2017 -

Ünal, cedit al Llevant, va jugar el dimarts l'últim partit amb el conjunt 'granota' abans de tornar al 'Submarí' El Villarreal va puntuar en els seus tres últims enfrontaments contra el València a Mestalla

Ünal, cedit al Llevant, va jugar el dimarts l’últim partit amb el conjunt ‘granota’ abans de tornar al ‘Submarí’

Ja queda menys per al gran duel de rivalitat entre el València i el Villarreal, d’aquest dissabte a les 16.15 hores a Mestalla. Fa tres anys, el partit va concloure amb un empat sense gols, mentre que en els dues últimes trobades va guanyar el conjunt foraster, fa dues temporades per 0-2 i en la passada per 1-3. Vidres-banner-de-256X256
L’última victòria local es va produir en la Lliga 2013-14 per 2-1 amb sengles punts de Javi Foc per al València i gol posterior del mexicà Jonathan dos Santos per al Villarreal.

El xoc més recent es va disputar el 21 de maig d’enguany en el partit que tancava el passat campionat i la victòria forastera li va permetre al Villarreal assegurar la cinquena posició i la participació en l’actual edició de la Lliga Europa. En aquella trobada, Soldado va obrir el marcador per als visitants en el primer minut de joc i encara que Nani va empatar al principi de la segona part, Trigueros i Sansone van ratificar el triomf foraster amb dos nous punts.

Comiat d’Enes Ünal

El futbolista va disputar el seu últim partit amb la samarreta del Llevant, equip al que va arribar en qualitat de cedit fa unes setmanes per part del Villarreal. El dimarts va jugar els seus últims minuts davant el Leganés, en l’empat (0-0). El club levantinista ja havia rebut la comunicació que el ‘Submarí’ tenia decidit retornar-lo del seu préstec als ‘granotes’ quan arribara el mercat de gener i només faltava saber en quin moment tornaria al conjunt groc.

Bruno Soriano tornarà al gener

El capità Bruno Soriano ja està recuperat, tant de la lesió en la tèbia com de les últimes molèsties en l’esquena. Tornarà a ser citat a partir de gener, quan es reprenga la competició. El Villarreal està immers en tres competicions (Lliga, Europa League i Copa del Rei) i pel que tindrà molt que aportar a l’equip de Javi Calleja.