Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal falla un penal davant el València i acaba perdent el duel de rivalitat regional a Mestalla (2-1) El Villarreal falla un penal davant el València i acaba perdent el duel de rivalitat regional a Mestalla (2-1)

- 30 Novembre, 2019 -

El València va superar al Villarreal per 2-1 en el derbi de la Comunitat València i va certificar que l'equip vila-realenc no està travessant... El Villarreal falla un penal davant el València i acaba perdent el duel de rivalitat regional a Mestalla (2-1)

El València va superar al Villarreal per 2-1 en el derbi de la Comunitat València i va certificar que l’equip vila-realenc no està travessant el seu millor moment. És cert que va poder haver guanyat qualsevol dels dos equips, però l’esquadra entrenada per Javi Calleja està en un moment on tot sale malament. Tot corre en contra seua. Ja són cinc setmanes seguides sense aconseguir una victòria. I, és clar, urgeix un triomf. A tot això, el calendari és de aúpa per als grocs.

Va poder avançar-se primer el ‘Submarí’ groc en el minut 15 quan Cillessen va detindre el llançament de penal de Gerard Moreno comés per Mangala sobre ell mateix. Va ser l’aperitiu del recital de l’homòleg de l’holandés en l’altra porteria, Sergio Asenjo, amb tres parades providencials en el tram final de la primera meitat.

Va caldre esperar a la segona per a veure els gols, el primer d’ells de Rodrigo Moreno després de colar-se en velocitat entre Pau Torres i Quintillá per a controlar una pilota llarga de Maxi Gómez amb el qual va superar a Asenjo en el minut 49, cinc minuts abans que el camerunés André-Frank Zambo Anguissa posara les taules amb una bona rematada que va superar a Cillessen.

Trobada amb alternatives que en els últims mintus va tindre en les botes de Chukwueze una marxa més per a inquietar la fique rival, no obstant això va ser Ferrán Torres qui va marcar el punt de la victòria en el minut 69 amb un tret que va superar a Asenjo després d’una gran jugada en la qual van participar Gameiro, Parell, Soler i Wass, que va assistir al jove extrem valencianista.

Va aparéixer el València quan millor estava el Villarreal per a sumar una important victòria després d’acusar l’esforç del passat dimecres davant el Chelsea en Lliga de Campions.

FITXA TÈCNICA:

-2- VALENCIA: Cillesen, Wass, Mangala, Gabriel Paulista, Gayà, Ferran Torres, Coquelin (Esquerdo, m.82), Parejo, Carlos Soler, Rodrigo (Rubén Sobrino, m.86) i Maxi Gómez (Gameiro, m.69).

-1- VILLARREAL: Asenjo, Mario Gaspar, Albiol, Pau Torres, Quintillà, Trigueros, Anguissa, Moi Gómez (Bacca, m.79), Morlanes (*Ontiveros, m.73), Gerard Moreno i Ekambi (Chukwueze, m.63).

GOLS: 1-0, m.49: Rodrigo.1-1, m.54: Anguissa. 2-1, m.70: Ferran Torres.

ÀRBITRE: Soto Grande (col·legi de La Rioja). Va amonestar Parell: i a Albiol i Gerard Moreno.

CAMP: Mestalla, davant 38.521 espectadors.