Dimecres, 8 de Maig, 2024  |
El Villarreal iguala un 0-2 en contra davant l’SK Slavia Praha amb gols de Manu Trigueros i Carlos Bacca El Villarreal iguala un 0-2 en contra davant l’SK Slavia Praha amb gols de Manu Trigueros i Carlos Bacca

- 20 Octubre, 2017 -

Es va fregar la remuntada, però al final tot va quedar en una igualada. L'equip de Praha es va avançar amb un sorprenent 0-2... El Villarreal iguala un 0-2 en contra davant l’SK Slavia Praha amb gols de Manu Trigueros i Carlos Bacca

Es va fregar la remuntada, però al final tot va quedar en una igualada. L’equip de Praha es va avançar amb un sorprenent 0-2 en el marcador gràcies als gols anotats per Necid i Danny, encara que l’equip de Javi Calleja va tenir poder de reacció groga i abans del descans va arribar la igualada. La cosa no va passar d’ací. Ara a centrar-se en el partit de Lliga del diumenge contra Las Palmas (12.00) en l’Estadi de la Ceràmica

El Villarreal va empatar davant l’SK Slavia de Praha en un partit que se li va posar costa amunt amb dos gols del conjunt txec abans de la primera mitja hora. El Submarí va reaccionar i va aconseguir neutralitzar la renda del Slavia gràcies a dues ‘dianes’ obra de Trigueros i Bacca, ambdues fregant el temps de descans. Vidres-banner-de-256X256-2

Javi Calleja va realitzar fins a sis canvis en l’onze inicial pel que fa a l’equip que va guanyar al Girona 1-2 el cap de setmana passat. Rukavina, Bonera, Ramiro, Soriano, Bacca i Enes Ünal van entrar directament en l’equip que va començar el duel. El dibuix va tornar a ser el mateix, amb un 4-4-2 amb el centre del camp en rombe.

El Submarí va dominar des del principi, però es va trobar amb un 0-2 en contra. Els grocs pressionaven a dalt, recuperaven ràpid la pilota, encara que els costava crear perill davant la meta defensada per Lastuvka.

El conjunt txec es va avançar passat la primera cambra d’hora. Necid va cabotejar a la xarxa un centre frontal i va posar el 0-1 en el marcador. El Villarreal, sorprès pel colp, va seguir intentant-ho sense fortuna. El segon gol del Slavia no tardaria a arribar. Danny va rematar amb suavitat a l’altura del punt de penal un centre des de la banda dreta després d’una gran jugada de l’atac txec (0-2, m. 29).

villa22

El Slavia de Praga es va posar amb un perillós 0-2 en el minut 19.

Embravit, el Submarí es va anar a la recerca de retallar distàncies. Ho va aconseguir. Corria el minut 41 quan una genialitat de Fornals en forma de passada en profunditat va permetre a Trigueros plantar-se solament davant la porteria Lastuvka. Li va batre per baix amb tremenda sang freda i categoria (1-2). Tots a l’atac.

Solament dos minuts més tard va arribar el 2-2. Bonera va centrar des de la dreta, Bacca ‘va punxar’ l’esfèric dins de l’àrea i va anotar amb una dretada ajustada al pal. L’Estadi de la Ceràmica va esclatar d’alegria. Dos gols en tres minuts màgics.

El control del partit va seguir sent groc en la segona meitat. Fornals, en una doble ocasió, Enes Ünal, amb una cabotada cabezazo en posició forçada, i Bakambu, gens més entrar al terreny de joc, van fregar el gol.

Bacca també ho va fer en el 67’. Una contra perfecta del Submarí va acabar amb un tret col·locat del ‘cafetero’ que va obligar a Lastuvka a desviar a servei de cantonada amb una plàstica estirada.

Carlos Bacca va signar el 2-2 en el minut 41.

El Villarreal va assetjar la porteria txeca al llarg de tota la segona meitat, però no va aconseguir perforar-la. El pròxim partit del Submarí en la UEFA Europa League serà també davant l’SK Slavia Praha en la República Txeca (dijous 2 de novembre, 19.00 hores).

-2- Villarreal: Barbosa; Rukavina, Bonera, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Fornals (Samu Castillejo, m. 77), Trigueros, Ramiro, Soriano (Cheryshev, m. 46); Bacca i Enes Ünal (Bakambu, m. 59).

-2-Slavia Praha: Lastuvka; Frydrych, Deli (Boril, m. 46), Jugas, Sobol; Soucek, Hromada; Sykora (Stoch, m. 83), Danny, Zmrhal (Van Buren, m. 67); i Necid.

Gols: 0-1. Min. 17: Necid. 0-2. Min. 29: Danny. 1-2. Min. 41: Trigueros. 2-2. Min. 43: Bacca.

Àrbitre: Svein Oddvar Moen (NOR). Groga a Soriano, Ramiro i Jaume Costa per part del Villarreal; així com al visitant Boril.

Incidències: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 15.634 espectadors. Es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de les víctimes dels incendis de Galícia i els jugadors de tots dos equips van portar braçalets negres en senyal de duel.