Dimarts, 30 d'Abril, 2024  |
El Villarreal cau contra el Llevant (1-0) amb un penal comès per Rukavina en el minut 88 El Villarreal cau contra el Llevant (1-0) amb un penal comès per Rukavina en el minut 88

- 21 Agost, 2017 -

En el descompte Morales, amb un penal molt discutit, va anotar l'únic gol del partit El Villarreal cau contra el Llevant (1-0) amb un penal comès per Rukavina en el minut 88

En el descompte Morales, amb un penal molt discutit, va anotar l’únic gol del partit.

No va poder ser. Un Villarreal plagat de baixes –gens menys que nou futbolistes- va caure derrotat (1-0) en el seu primer partit de la temporada 17-18 davant un Llevant lluitador i obstinat que va cercar en tot moment la porteria groga. El Submarí, de més a menys, es va quedar sense premi quasi en el descompte, quan Morales, amb un penal molt discutit, va anotar l’únic gol del partit. Vidres-banner-de-256X256

El Villarreal es va posar la indumentària de treball només va començar la trobada davant un Llevant intens que va explotar el joc de bandes per a arribar. Els grocs, bons en el replegament, tractaven d’eixir amb la pilota controlada, però els blaugranes es van emprar a fons en el migcamp per a tractar de robar i arribar amb velocitat a la meta d’Andrés.

Malgrat el domini inicial, el Submarí no va tardar a disposar d’una claríssima oportunitat. En el minut 8, Bacca es va marxar per velocitat del seu marcador i, amb una passada llarga de Sansone creuava la pilota davant Raúl, que va desviar la pilota el just per a desviar-ho fora de la porteria.

Els locals seguien pressionant amb intensitat, però el Villarreal va ser estirant-se a poc a poc i va començar a gaudir de la pilota. En el 30, Rodrigo posava de nou en dificultats al meta local amb una gran cabotada després d’un servei de cantonada. El madrileny es va avançar i va ser capaç de picar la pilota, que es va marxar, de nou, pegat al pal dret.

A-PabloFornals1

Pablo Fornals, en un llance del partit d’aquest dilluns a València. FOTO: LALIGA

La segona part va complir un guió molt similar. Amb el Llevant en peus de guerra, els grocs cercaven reordenar-se des d’arrere, encara que tenien dificultats per a trobar la fique rival. Amb menys arribada per als de Fran Escribá, els ‘granotes’ van començar a bombar pilotes a l’àrea a la recerca d’una miqueta.

El gol, no obstant açò, va arribar al final i en una jugada molt controvertida. Quasi a la vora del descompte, Morales va cercar la línia de fons en l’àrea i Rukavina, en planxa, va recollir la pilota. El col·legiat va assenyalar penal i el propi Morales, malgrat la bona estirada d’Andrés, es va encarregar d’anotar l’únic gol del partit.

FITXA TÈCNICA:

-1- LLEVANT: Raúl; Iván López, Chema, Postigo, Toño; Jason, Lerma, Campaña (Boateng, m. 84), Morales, Bardhi (Doukouré, m. 69); i Alegria (Ivi López, m. 76).

-0- VILLARREAL: Andrés; Rukavina, Álvaro, V.Ruiz, J.Costa; Rodrigo, Trigueros (Darío, m. 89), Fornals, Sansone (Leo Suárez, m. 61); Ünal i Bacca (N’Diaye, m. 79).

EL GOL: 1-0. Min. 88: Morales, de penal.

ÀRBITRE: Alfonso Javier Álvarez Esquerre (Comitè Català) Va amonestar a Lerma (m. 34) per part del Llevant i a Trigueros (m. 38), Víctor Ruiz (m. 62) i Rukavina (m. 87) per part del Villarreal.

CAMP: Estadi Ciutat de València, davant uns 18.000 afeccionats (un miler arribats des de Vila-real). A l’inici de la trobada es va guardar un minut de silenci per les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.