Divendres, 3 de Maig, 2024  |
Dos gols encaixats en el descompte deixen al Villarreal amb peu i mig fora de l’Europa League (1-3) Dos gols encaixats en el descompte deixen al Villarreal amb peu i mig fora de l’Europa League (1-3)

- 12 Abril, 2019 -

Els últims minuts tornen a condemnar a un equip de Javi Calleja que va tornar a sembrar molts dubtes en defensa Dos gols encaixats en el descompte deixen al Villarreal amb peu i mig fora de l’Europa League (1-3)

Vidres-banner-de-256X256El Villarreal va perdre davant el Valencia en l’anada de quarts de final de la UEFA Europa League en un partit en el qual va meréixer molt més (1-3). El conjunt ‘che’ es va avançar per mitjà de Guedes, el Submarí va empatar gràcies a un penal anotat per Cazorla i l’equip valencianista es va portar el triomf ja en el descompte amb ‘dianes’ de Wass i Guedes. Massa càstig tenint en compte les clares i nombroses ocasions dels grocs.

Javi Calleja va apostar per un 4-2-3-1 amb Álvaro i Víctor Ruiz com a parella de centrals i Xavi Quintillà en el costat esquerre de la defensa groga. A dalt, Iborra, Fornals i Chukwueze acompanyaven a Gerard en atac.

Res més iniciar-se el xoc es va produir la jugada que va donar motiu al 0-1. Cáseres va cometre penal sobre Guedes en posició escorada. Parejo va llançar la pena màxima i Andrés li va endevinar la intenció, però el rebuig ho va caçar Guedes per a enviar la pilota a la xarxa (m. 5).

El Submarí es va alçar i va continuar barallant pese al colp. Quintillà va demostrar la seua qualitat amb un centre teledirigit que va cabotejar Iborra desviat per molt poc.

Passada la primera mitja hora del duel va arribar l’empat. Iborra va ser objecte de penal per part de Garay i Cazorla va tornar a assumir la responsabilitat. No li va pesar l’error en el Villamarín. El ‘19’ va colpejar dur, creuat i la pilota va entrar com un obús. Ho va celebrar amb ràbia l’asturià i els milers de groguets que poblaven la graderia de l’Estadi de la Ceràmica.

El Villarreal va poder anotar el segon amb dues clares ocasions en la recta final del primer acte. Primer amb un xut de Gerard i posteriorment amb un altre de Chukwueze. En totes dues ocasions Neto va rebutjar el perill amb dificultats.

L’equip de Javi Calleja va continuar dominant per complet en el segon acte. Els grocs colpejaven una vegada després d’una altra a la recerca d’un segon gol que li posara amb avantatge en el marcador. Ho van fregar Chukwueze, Cazorla i Gerard. El gol no arribava, però la imatge del Villarreal estava sent magnífica.

El Valencia es va portar la victòria en els últims compassos. Primer amb un xut col·locat de Wass (1-2) i ja en el 92’ amb una contra finalitzada per Guedes (1-3). El partit de tornada es jugarà a Mestalla el dijous de la setmana que ve (21.00 hores).

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Andrés; Mario (Pedraza, m. 79), Álvaro, Víctor Ruiz, Quintillà; Cazorla, Cáseres (Morlanes, m. 71), Iborra (Bacca, m. 66), Fornals; Chukwueze i Gerard.

Valencia CF: Neto; Roncaglia (Piccini, m. 57), Garay, Gabriel, Gayà; Ferran Torres (Coquelin, m. 60), Parejo, Wass, Guedes; Rodrigo i Gameiro (Cheryshev, m. 68).

Gols: 0-1. Min. 5: Guedes. 1-1. Min. 36: Cazorla, de penal. 1-2. Min. 90: Wass. 1-3. Min. 92: Guedes.

Àrbitre: Michael Oliver (Anglaterra). Groga als locals Cazorla, Álvaro i Quintillà; així com al visitant Gayà.

Incidències: Estadi de La Ceràmica, davant 17.605 espectadors.
—————————————————————————————————————–

Wass i Guedes sentencien al Villarreal en La Ceràmica

Els últims minuts tornen a condemnar a un equip de Javi Calleja que va tornar a sembrar molts dubtes en defensa davant un València que va ser molt efectiu

villarreal, valència, derrota, anada, quart, final, europa, league, ceramica, wass, gol

Santi Cazorla va anotar el 1-1 abans del descans en transformar un penal. FOTO: VILLARREAL CF