Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El gran Villarreal assalta el camp del Granada amb un ‘triplet’ del seu davanter Arnaut Danjuma (1-4) El gran Villarreal assalta el camp del Granada amb un ‘triplet’ del seu davanter Arnaut Danjuma (1-4)

- 19 Febrer, 2022 -

Els homes d'Unai Emery sabien que havien de fer els deures al Nuevo Los Cármenes abans del partidàs davant la Juve a l'Estadi de... El gran Villarreal assalta el camp del Granada amb un ‘triplet’ del seu davanter Arnaut Danjuma (1-4)

Els homes d’Unai Emery sabien que havien de fer els deures al Nuevo Los Cármenes abans del partidàs davant la Juve a l’Estadi de la Ceràmica i no van fallar. El Villarreal va vèncer al Granada (1-4) amb un hat-trick de Danjuma i un últim gol en el descompte, obra de Moi Gómez. Ara toca canviar el xip perquè el pròxim dimarts arriben els vuitens de final de la Lliga de Campions i el Villarreal rebrà a la Juventus

El Villarreal va governar dels primers acostaments de la trobada, que arribaven, en gran mesura, pel costat dret amb Aurier i Yeremy molt elèctrics i participatius. En una de les arribades per la banda de l’ivorià i el canari, Danjuma va tenir a les seves botes el primer gol amb una potent rematada de primeres que no va aconseguir veure porteria. A més, el control de la possessió i el guió del partit eren grocs.

Quan el partit s’acostava a la mitja hora de joc, Gil Manzano va assenyalar penalti a favor del Villarreal per un agarró a Manu Trigueros a l’àrea petita. Després de diversos minuts d’incertesa per la revisió del VAR, que va anul·lar la targeta vermella a Uzuni per l’entrada que va donar lloc a la pena màxima, Danjuma va poder convertir el gol des dels onze metres amb un xut ajustat al pal dret del guardameta nazarí.

Tan sols cinc minuts després d’obrir la llauna, el mateix Danjuma va fer també el segon tant de la tarda a Granada. L’atacant neerlandès es va plantar davant maximiano, li va superar en conducció amb un regat i va marcar a plaer. Les coses es posaven molt de cara per al Submarí i, amb aquest resultat favorable, s’arribaria al descans.

Els de Robert Moreno es van animar en els primers deu minuts de la segona meitat i van tenir algunes ocasions de gol, però el Villarreal també replicava els atacs del conjunt local i Maximiano va haver de tornar a intervenir en un mà a mà amb Danjuma. Asenjo va fer el propi amb Luis Suárez en una gran acció del meta palentí. El partit estava preciosament per als espectadors.

Luis Milla, també de penal, va aconseguir retallar distàncies amb un llançament que va haver de ser perfecte al cep del pal perquè no el detingués Asenjo. Unai Emery va voler buscar una ràpida reacció i va fer un triple canvi, introduint al terreny de joc a Alfonso Pedraza, Juan Foyth i Samu Chukwueze. El nigerià va tenir una ocasió, però el seu xut, que va finalitzar una jugada iniciada per Lo Celso, va acabar a les mans del porter local.

No obstant això, el Villarreal va tornar a reprendre el control del joc mitjançant possessions llargues i atacs estàtics, a més d’una ràpida pressió després de pèrdua que impossibilitava els possibles contragolps del Granada, que va tirar la tovallola després del tercer, també de penal per una mà de Torrent que va desviar un dispar de Chukwueze. Danjuma va tornar a convertir la pena màxima i va signar el seu primer hat-trick amb el Villarreal per donar-li la victòria en un partit importantíssim. En el temps de descompte, Moi Gómez va anotar el quart i definitiu gol del xoc, també revisat pel VAR després de ser inicialment anul·lat.

Así pues, el Villarreal venció en Granada ante un combativo rival, también necesitado de puntos, que quiso buscar el empate en la segunda mitad. Sin embargo, el Submarino supo manejar los tiempos y llevarse los tres puntos antes de vivir un duelo histórico este martes en La Cerámica contra la Juventus.

Fitxa tècnica

Granada: Maximiano; Quini (m. 46, Raúl Torrente), Víctor Díaz, Germán, C. Neva (m. 87, Soro); L. Milla, Gonalons (m. 13, Uzuni), Montoro J.M. (m. 74, Petrovic); Antonio Puertas, Molina (m. 87, Collado) i L. Suárez.

Villarreal: S. Asenjo; Serge Aurier (m. 62, Foyth), Mandi, Pau, Estupiñán (m. 62, A. Pedraza); Parejo, Iborra, M. Trigueros (m. 82, Moi Gómez); Yeremy (m. 62, Chukwueze), Danjuma i Lo Celso.

Gols: 0-1. Min. 34: Danjuma. 0-2. Min. 39: Danjuma. 1-2. Min. 61: L. Milla. 1-3. Min 81: Danjuma. 1-4. Min. 96: Moi Gómez.

Àrbitre: Gil Manzano (Comitè Extremeño). Va amonestar als locals Germán, Uzuni i Raúl Torrente i als visitants Danjuma, Estupiñán, Serge Aurier, Chukwueze, S. Asenjo i Iborra.

Incidències: Partit entre el Granada i el Villarreal, corresponent a la jornada 25 de LaLiga, celebrat a l’Estadi Nuevo Los Cármenes.