Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal sofreix molt a Berna però acaba golejant al Young Boys en un partit molt extrany (1-4) El Villarreal sofreix molt a Berna però acaba golejant al Young Boys en un partit molt extrany (1-4)

- 20 Octubre, 2021 -

El Vila-real arribava a Suïssa amb la necessitat d’una victòria per a continuar viu en la Champions League. I li esperava un rival molt... El Villarreal sofreix molt a Berna però acaba golejant al Young Boys en un partit molt extrany (1-4)

El Vila-real arribava a Suïssa amb la necessitat d’una victòria per a continuar viu en la Champions League. I li esperava un rival molt corretjós que no li va posar les coses gens fàcils al llarg dels 90 minuts. I ho va fer, encara que va sofrir molt. Finalment els punts de Yeremi, Gerard, Alberto Moreno i Samu van propiciar que la victòria viatgés a Vila-real, si bé encara Emery té molts deures per fer en una temporada en la qual de moment li està costant arrencar.

M.G/REDACCIÓ ESPORTS/Castelló Informació

El Vila-real arribava a Suïssa amb la necessitat d’una victòria per a continuar viu en la Champions League. I li esperava un rival molt corretjós que no li va posar les coses gens fàcils al llarg dels 90 minuts.

Encara així els primers vint minuts de l’equip groc, vestit de vermell en la nit d’avui, van ser impol·luts. Dues urpades de Yeremi Pi, que marcava el seu primer gol en Champions el dia del seu 19 aniversari i de Gerard després d’una gran assistència de Parell. El Vila-real sense moure un dit es veia amb tot a favor. Però a partir d’aquí la tònica va canviar.

Els de Emery es van tirar enrere i van sofrir diverses escomeses de l’equip suís que va estampar fins i tot una pilota al travesser quan la graderia ja cantava el 1-2. Després d’aquesta acció el Vila-real va continuar sofrint, però una clara ocasió de Danjuma va canviar l’ordre del partit i l’equip de la Plana va saber manejar els tempos fins al descans.

Després de la represa, Pedraza va ser el protagonista. Perquè va ser el rei dels primers 10 minuts i perquè trencava una vegada després d’una altra a Ngamaley. El cordovès també va llançar un balonazo al travesser.

Però el Young Boys no es va rendir i el consiguó intentat. I Rulli, amb el cap d’una forma poc ortodoxa, va aconseguir atallar un tret quan Fassnacht ja el celebrava. I després l’argentí va tornar a ser fonamental en parar una nova ocasió clara a Kamara. Tot això va passar al caient del minut 60. Després, amb els canvis, el partit es va adormir per complet.

A partir d’aquest moment, una jugada totalment aïllada va propiciar el gol del Young Boys. Un Vila-real molt cansat va propiciar que l’equip suís es vingués a dalt. En el 85 Emery tan sols havia fet dos canvis, I un va ser obligat, per la lesió de Raúl Albiol.

Després de sofrir molt durant diversos minuts, una contra en el 88 va propiciar el punt d’Alberto Moreno després que el portera local realitzés una gran intervenció a Danjuma, que per a res va tenir la seva millor nit.

I ja en gairebé l’última jugada del partit, Chuckwueze va posar la punta al Young Boys després de la seva tornada a l’equip.

Finalment el Vila-real es va emportar els tres punts de Suïssa amb una golejada, però el partit, no va ser ni molt menys, el que va mostrar el resultat final. El Vila-real va tornar a guanyar en la Champions. No ho feia des de 2009.