Divendres, 10 de Maig, 2024  |
Doffo fa respirar al Villarreal B en un complicat encontre enfront del At. Saguntino Doffo fa respirar al Villarreal B en un complicat encontre enfront del At. Saguntino

- 12 Novembre, 2016 -

El protagonista del encontre va ser Carlos Martínez, que ha anotat dos dels tres gols del MiniSubmarí Doffo fa respirar al Villarreal B en un complicat encontre enfront del At. Saguntino

Emoció fins al final. El Villarreal B va aconseguir una trepidant victòria davant l’Atlético Saguntino en un partit en el qual va haver de remuntar el gol inicial dels visitants, veure com els empatava el rival a poc del final i marcar el 3-2 fregant el temps reglamentari. Els gols del filial groc van ser obra de Carlos Martínez (2) i Agustín Doffo. Aquest últim va portar el deliri a la graderia del Miniestadi. La importància dels tres punts era majúscula.

L’Atlético Saguntino es va avançar al minut 12 de joc. Néstor va rematar a la primera una centrada des de la banda dreta i la pilota va entrar al costat del pal. Res va poder fer Ander Cantero. De nou tocava buscar la remuntada.

El Villarreal B, lluny d’acovardir-se, es va anar cap amunt. Així, l’empat va arribar quan es complia la primera mitja hora de joc. Ramiro es va endinsar a l’àrea després una fantàstica passada interior de Cantalapiedra i va centrar ras perquè Carlos Martínez l’empenyés a la xarxa al segon pal.

La remuntada groga es va produir a la segona meitat del duel. Corria el minut 70 del xoc quan Felipe es va escapar per banda dreta i va centrar ras perquè, de nou Carlos Martínez, anotés amb un potent xut amb la dreta. Golàs. El més difícil ja estava fet, però l’Atlético Saguntino no havia dit la seva última paraula. Fas va empatar amb un gran llançament de falta que va suposar el 2-2 (m. 87). No era just. Només faltaven tres minuts per al final i semblava que el partit acabaria en empat. No va ser així.

El migcampista argentí Agustín Doffo va disparar des de fora de l’àrea amb l’esquerra i el porter de l’Atlético Saguntino, Lluna, no va encertar a aturar la pilota introduint-se lentament a la seva porteria. Victòria merescuda del Villarreal B.

El proper rival del Mini Submarí serà l’Hèrcules d’Alacant fora de casa en un horari encara per confirmar.

Villarreal B: Cantero; Felip, Juan ‘Ibiza’, Pau, Peris; Lazo (Doffo, m. 76), Ramiro, Larrea, Cantalapiedra (Mario, m. 82); Carlos Martínez i Carlos López (Franco Acosta, m. 68).

Atlético Saguntino: Lluna, Gámez, Ferreires, Trilles, Marín, Ortega (Boix, m. 71), Serra, Pau Vidal (Meseguer, m. 74), Javi Rubio (Fas, m. 61), Lois i Néstor.

Gols: 0-1. Min. 13: Néstor. 1-1. Min. 30: Carlos Martínez. 2-1. Min. 70: Carlos Martínez. 2-2. Min. 87: Fas. 3-2. Min. 89: Doffo.

Àrbitre: Fernández Pérez (C. Català). Va amonestar als locals Pau i Franco Acosta; així com als visitants Ferreres, Marín, Pablo Vidal, Ortega, Serra i Néstor.

Camp: Mini Estadi.