Dimarts, 30 d'Abril, 2024  |
El Villarreal suma tres punts d’or davant el Leganés en l’Estadi de la Cerámica i s’allunya del descens (2-0) El Villarreal suma tres punts d’or davant el Leganés en l’Estadi de la Cerámica i s’allunya del descens (2-0)

- 21 Abril, 2019 -

El Villarreal va sumar tres punts magnífics en el seu objectiu de mantindre la categoria al imposar-se al Leganés per 2-1 gràcies als gols... El Villarreal suma tres punts d’or davant el Leganés en l’Estadi de la Cerámica i s’allunya del descens (2-0)

Vidres-banner-de-256X256Vila-real Informació

Una victòria importantíssima. El Villarreal va sumar tres punts magnífics en el seu objectiu de mantindre la categoria al imposar-se al Leganés per 2-1 gràcies als gols de Bacca i Toko Ekambi. L’equip madrileny va retallar distàncies a les acaballes amb un gol de penal de El Zhar, el que va provocar que el descompte fos d’infart per a tots els groguets.

Javi Calleja va tornar a apostar per l’onze inicial que tan bon rendiment li va donar en el partit contra el Girona a Montilivi. Precisament l’autor del gol de la victòria contra el conjunt català, Samu Chukwueze, va ser el més actiu a la primera part contra els ‘pepineros’.

Al minut 2 va arribar la primera jugada polèmica del duel. Chukwueze va rebre una passada llarga i va anotar davant l’eixida de Cuéllar, però el col·legiat el va anul·lar a instàncies del seu assistent. Una decisió controvertida que va haver de revisar el VAR. Mil·limètric.

El Villarreal tocava i tocava a la recerca d’una escletxa a la poblada defensa del Leganés. Els madrilenys estaven amagats a la recerca de robar una pilota i eixir ràpid a la contra.

El Submarí va dominar completament el primer acte i va acumular ocasions. Chukwueze i Fornals es van topar amb una cama d’un defensa quan ja es cantava el gol, però l’ocasió més clara va estar a la bota dreta Toko Ekambi. El ’17’ va rebre un genial passada interior de Chukwueze i va disparar trobant-se amb una magnífica aturada de Cuéllar.

El Submarí va seguir acaparant la possessió de la pilota en la segona meitat. L’equip de Calleja va apostar per la temprança, sense cometre errors. La seua tranquil·litat va tindre premi. El primer gol va arribar al minut 63. Quintillà va centrar des de la banda esquerra, Toko Ekambi va rematar de cap i Carlos Bacca va caçar el rebuig de Cuéllar per inaugurar el marcador.

El Leganés va estirar les seues línies a partir de llavors, però va ser el Villarreal el què va tornar a colpejar amb força. Cazorla es va inventar un meravellós passe per Toko Ekambi, el franc-camerunès es va internar a l’àrea i va marcar el 2-0 amb un cop de dreta col·locat a la base del pal llarg (m. 79).

El Leganés va aconseguir retallar distàncies des del punt de penal. Álvaro va cometre penal sobre En-Nesyri i El Zhar es va encarregar de materialitzar la pena màxima (m. 86).

Els últims minuts van ser de taquicàrdics. El Leganés es va fartar de penjar pilotes a l’àrea. El Villarreal va saber aguantar i sumar tres punts d’or. El proper partit del Villarreal serà dijous que ve davant la Real Sociedad a Anoeta (20.30 hores).

-2- Villarreal: Andrés; Mario Gaspar, Álvaro, Funes Mori, Quintillà; Chukwueze (Pedraza, m. 83), Iborra, Cazorla, Fornals; Bacca (Cáseres, m. 74) i Toko Ekambi (Gerard, m. 88).

-1- Leganés: Cuéllar; Nyom, Bustinza (El Zhar, m. 70), Omeruo, Siovas, J. Silva; Gumbau, Rubén Pérez, Óscar (Sabin Merino, m. 76); Braithwaite i Carrillo (En-Nesyri, m. 56).

Gols: 1-0. Min. 63: Bacca. 2-0. Min. 79: Toko Ekambi. 2-1. Min. 86: El Zhar, de penal.

Àrbitre: Prieto Iglesias (C. Navarro). Groga als locals Andrés i Cáseres; així com al visitant Omeruo.

Incidències: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 14.753 espectadors.