Dijous, 9 de Maig, 2024  |
Pato i Dos Santos donen al Villarreal la seua primera victòria a l’Europa League 2016/2017 (2-1) Pato i Dos Santos donen al Villarreal la seua primera victòria a l’Europa League 2016/2017 (2-1)

- 15 Setembre, 2016 -

Segona part grogueta per a olvidar, amb el Zürich en 30 faltes al seu casiller Pato i Dos Santos donen al Villarreal la seua primera victòria a l’Europa League 2016/2017 (2-1)

Remuntada del Vila-real per a estrenar el caseller de triomfs en la fase de grups de l’Europa League. L’equip de Fran Escribá es va veure sorprès amb un gol al primer minut i mig de partit, i després va ser fent-se amb el control del partit i va voltejar el marcador gràcies als gols d’Alexandre Pato i de Jona Dos Santos. Va poder haver caigut algun més. Ara toca centrar-se en el partit del diumenge a les 18.15 hores contra la Reial Societat, en El Madrigal.

Va arrancar el partit i la primera va ser al front del Vila-real. Sadiku va fer una bona retallada després d’una pèrdua de pilota d’Alfred N’Diaye i des de lluny va batre a Andrés Fernández. Pitxer d’aigua freda. Un esborrall en l’inici perquè després el partit es va ser convertint en un perillós monòleg de el ‘Submarí’ groc. Va començar a manar l’equip de Fran Escribá. En el minut 10 una bona deixada de Denis Cheryshev des de l’esquerra per a Pato va acabar amb una rematada del brasiler ajustat al pal dret de Vanins.

El temps va començar a ser el pitjor enemic del conjunt vila-realenc. Passaven i passaven els minuts, dominava i dominava l’equip de la Plana Baixa, però les ocasions no apareixien. Era complicat acostar-se als dominis de la porteria suïssa. Com el qual no volia la cosa, el minut 25 es va tirar damunt tot just començar. Es volia, però no es podia. Fins que va entrar la primera.

Pato, un gol de molta qualitat. PATO

Va arribar en el minut 28. Bona assistència del mexicà Jona Dos Santos a Alexandre Pato. El brasiler es va marxar entre línies, es va escorar a la dreta i va enviar el cuir a les malles. Era com tornar a començar. Amb la por ficada en el cos del Zürich, que va voler viure de la renda durant molts minuts. I d’ací fins al final sempre va estar més a prop el segon gol del Vila-real que el de l’equip foraster.

La primera part va morir amb l’esperat 2-1. Una jugada de somni de tocs i passades entre Pato i Dos Santos, amb volea del mexicà per a batre a Vanins, amb la qual es va posar punt i final de la primera part. Va colpejar primer el Zürich, però el ‘Submarí’ va donar l’últim i es va marxar al descans amb els deures més o menys fets.

Segona part

Dominant. Així va arrancar el segon temps. Tot va transcórrer pel bon llit. En el minut 54 es van demanar dos penals. Un en cada àrea en qüestió de trenta segons. El primer per una caiguda de Sarr després d’una entrada de Víctor Ruiz (l’atacant visitant va quedar lesionat i va ser substituït) i després en l’àrea suïssa amb caiguda de Santos Borré davant la pressió de Bangura. Ambdues accions no van merèixer càstig segons el col·legiat.

Els jugadors del Vila-real celebren el gol de la remuntada.

Dins de la monotonia, el colombià Santos Borré va tenir el 3-1 en els seus peus en el minut 65, amb un tir creuat que va traure el portera Vanins. Poc després el jove Borré, que aquest dijous complia 21 anys, va ser substituït i en el seu lloc va entrar Sansone. Llocs a fer canvis, ho va demanar el mexicà Jona Dos Santos per unes molèsties.

Ací va morir el partit, amb anades i vingudes, però sense perill en les dues porteries. Va finalitzar el partit amb 2-1 i ara tocarà prepara la doble cita que se li aproxima al Vila-real. Ambdues de Lliga. El diumenge li visitarà la Reial Societat en El Madrigal (18.15 hores), i el dimecres següent l’equip de Fran Escribá visitarà el Santiago Bernabéu per a enfrontar-se al Reial Madrid.