Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal guanya al camp de l’Espanyol amb un gol en pròpia porteria del porter local Lecomte (0-1) El Villarreal guanya al camp de l’Espanyol amb un gol en pròpia porteria del porter local Lecomte (0-1)

- 9 Novembre, 2022 -

Era molt important. El Villarreal va reprendre la senda del triomf gràcies a una treballada victòria aconseguida davant l'Espanyol El Villarreal guanya al camp de l’Espanyol amb un gol en pròpia porteria del porter local Lecomte (0-1)

Un solitari gol en pròpia porta va servir perquè el Submarí s’emportara una alegria abans de l’aturada

El Submarí va acaparar la possessió de la pilota des del primer instant. Per part seua, l’Espanyol esperava agotzonat per a crear perill a la contra. Aquestes armes van servir perquè tots dos equips tingueren clares ocasions de gol en la primera meitat, encara que cap d’elles arribara a materialitzar-se.

Primer Puado es va plantar només davant Rulli i va obligar el porter argentí a realitzar una parada salvadora en el minut 4. Tan sols uns segons més tard, el Villarreal va respondre amb un xut massa creuat d’Arnaut Danjuma.

El xoc transcorria amb el guió previst. Quan es complia el primer quart d’hora, Yeremy va poder avançar als grocs. El canari va rebre un fantàstic passe llarg de Cuenca i va disparar amb duresa, topant-se amb una magnífica intervenció de Lecomte.

L’intercanvi de colps era constant, sobretot abans de la mitja hora del duel. Així, Alberto Moreno va salvar un xut de Darder que es pressuposava molt perillós.

Després del pas pels vestuaris, el Villarreal va eixir a la recerca d’inaugurar el marcador. Samu Chukwueze, sempre perillós per la dreta, va provocar dues clares oportunitats. Ni el xut de Capoue ni el de Parejo van trobar el camí del gol.

Més tard va ser el propi Chukwueze qui, amb una rosca endiablada, va buscar l’esquadra de Lecomte sense arribar a trobar-la. Moltes ocasions sense premi.

L’Espanyol no es va quedar arrere amb un centre d’Aleix Vidal que va rematar Bare. La pilota no va acabar dins a causa d’una miraculosa intervenció de Rulli.

L’alegria per als grocs va arribar en el 65’. Yeremy va disparar al pal, la pilota va caure als peus d’Alberto Moreno i aquest va intentar anotar en posició forçada. Lecomte, en el seu intent de traure la pilota amb el peu, va acabar introduint-la en la seua porteria (0-1).

Doble alegria amb el retorn de Foyth i Gerard

En el minut 76 es van produir dos esperats retorns al Villarreal. Juan Foyth i Gerard Moreno van tornar als terrenys de jocs després de recuperar-se de sengles lesions. El defensa argentí es va lesionar el 28 d’agost davant el Getafe, mentre que el ‘7’ espanyol no jugava des del 11 de setembre contra el Betis.

Els últims minuts van ser d’infart. Gero Rulli es va vestir amb el vestit d’heroi. Un gegant que va desesperar als ‘pericos’. Un triomf d’or.

RCD Espanyol: Lecomte; Óscar Gil, Sergi Gómez, Calero, B. Oliván (Lazo, m. 89); Vini Souza (Edu Expósito, m. 59), Darder, Bare (Nico, m. 80); Puado (Dani Gómez, m. 80), Joselu i Braithwaite (Aleix Vidal, m. 59).

Villarreal CF: Rulli; Kiko Femenía (Foyth, m. 76), Albiol, Cuenca, Alberto Moreno; Parejo (Morlanes, m. 85), Capoue (Coquelin, m. 69), Trigueros (Baena, m. 69); Chukwueze, Danjuma (Gerard, m. 76) i Yeremy.

Gol: 0-1. Min. 64: Lecomte, en pròpia porta.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (C. Gallego). Groga al local Nico; així com als visitants Capoue, Yeremy i Albiol.

Incidències: partit corresponent a la jornada 14 de LaLiga disputat en el RCDE Stadium.