Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal aconsegueix un gran golejada enfront del Sevilla en l’Estadi de la Ceràmica (4-0) El Villarreal aconsegueix un gran golejada enfront del Sevilla en l’Estadi de la Ceràmica (4-0)

- 16 Maig, 2021 -

El Villarreal va golejar al Sevilla (4-0) i l'afició va gaudir de valent en el seu retorn a l'Estadi de la Ceràmica. Carlos Bacca... El Villarreal aconsegueix un gran golejada enfront del Sevilla en l’Estadi de la Ceràmica (4-0)

El Villarreal va golejar al Sevilla (4-0) i l’afició va gaudir de valent en el seu retorn a l’Estadi de la Ceràmica. Carlos Bacca va signar un partit incommensurable i va anotar un ‘hat-trick’ davant el seu exequip. Gerard Moreno es va sumar a la festa golejadora del seu company amb un fabulós tant que va arredonir la festa ‘grogueta’ davant l’equip sevillà. L’equip d’Emery acaricia les plaçes per a disputar la Europa League la próxima temporada

L’Estadi de la Ceràmica tenia un color especial. El de la seua afició. El de 5.000 ànimes que van vibrar, van animar i van gaudir del seu equip després de catorze llargs mesos lluny de la seua casa i de la seua passió, el Villarreal CF. Enfront, un Sevilla FC amb grans qualitats i molta fiabilitat. Un dur test per als d’Unai Emery.

El conjunt sevillista va començar amb intensitat el partit en l’Estadi de la Ceràmica. Els visitants van dominar els primers compassos del xoc i van poder avançar-se en el marcador per mediació de De Jong fins a dues ocasions.

A mesura que van avançar els minuts, els ‘groguets’, esperonats per la calor de la seua afició, van anar sentint-se més còmodes en el partit. Aconseguit el minut 20, una cabotada de Pau Torres a l’eixida d’un servei de cantonada va marxar lleugerament desviat de la porteria defensada per Bono.

A la segona va ser la vençuda. En el minut 33, Carlos Bacca es va elevar més que ningú en el cor de l’àrea i, amb una cabotada incontestable, va avançar als grocs en l’Estadi de la Ceràmica. Després del gol del Vila-real, Sergio Asenjo va tornar a erigir-se en providencial en traure, amb reflexos felins, un gran testarazo a boca de canó de De Jong.

La segona part va començar de manera immillorable per al Submarí. Als dos minuts de la represa, un imperial Carlos Bacca va protagonitzar un gran desmarcatge a l’esquena de la defensa, va rebre una assistència de Gerard Moreno, i després de driblar a Bono, va marcar el segon gol de la vesprada.

Poc després, el Sevilla es va quedar amb un home menys després de l’expulsió de Diego Carlos, que va veure la segona groga després d’un enderrocament a Yeremy. En el minut 66, Gerard va tornar a fer gala de la seua qualitat marcant un autèntic golàs amb un tret col·locat al pal llunyà de la meta defensada per Bono.

Quan la festa ja regnava en l’Estadi de la Ceràmica, Carlos Bacca va convertir el quart gol de la vesprada. El tercer en el seu compte particular. Immaculada trobada del davanter cafeter, que va aprofitar un desajustament en l’eixida del meta visitant per a anotar el seu tercer ‘hat-trick’ amb l’elàstica ‘grogueta’.

Villarreal: S. Asenjo, Funes Mori, R. Albiol, Pau, Alberto M. (Jaume Costa, m. 82); Yeremy (Dani Raba, m. 66), M. Trigueros, Parejo (Coquelin, m. 82), Moi Gómez; Gerard (Fer Niño, m. 80) i Bacca (Álex B., m. 80).

Sevilla: Bono; J. Navas, Kounde, Diego Carlos, Acuña; I. Rakitic (Óscar, m. 68), Fernando, Papu Gómez (Gudelj, m. 57), Suso (Oliver T., m. 68), De Jong (En Nesyri, m. 57) i Ocampos (Vázquez, m. 77).

Gols: 1-0. Min. 33: Bacca. 2-0. Min. 47: Bacca. 3-0. Min. 66: Gerard. 4-0. Min. 83: Bacca.

Àrbitre: Cuadra Fernández (Comité balear). Va amonestar als visitants Acuña. Va expulsar a Diego Carlos per doble amonestació.

Incidències: l’Estadi de la Ceràmica davant al voltant de 5.000 espectadors.