Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
Un efectiu i seriós Villarreal assalta el Villamarín amb doblet de Gerard Moreno (0-2) Un efectiu i seriós Villarreal assalta el Villamarín amb doblet de Gerard Moreno (0-2)

- 2 Juliol, 2020 -

Extraordinari estat de forma de l'equip de Javi Calleja que després del retorn a la competició porta sumats 16 dels 18 punts possibles en... Un efectiu i seriós Villarreal assalta el Villamarín amb doblet de Gerard Moreno (0-2)

Imparable el Villarreal de Javi Calleja, que després de guanyar en el camp del Real Betis certifica el seu gran moment. Només li supera el Real Madrid que ho ha guanyat tot. Els grocs sumen cinc triomfs i un empat. Gerard Moreno va encarrilar el marcador en el primer temps amb el seu doblet. Després del descans els vila-realencs van controlar la situació davant un rival que va avançar línies. Diumenge que ve hi haurà un gran duel en La Ceràmica contra el Barcelona.

Deixen pas que ve llançat com una locomotora un Villarreal que suma 12 dels 15 últims punts i que no troba rival que li frene. Dos gols de Gerard Moreno van encarrilar la nova victòria groga de l’equip de Javi Calleja davant un Real Betis que defensivament va deixar bastant que desitjar, encara que a dalt va demostrar tindre gent perillosa. Els vila-realenc segueixen a tres punts de la Lliga de Campions. El diumenge gran cita en La Ceràmica amb la visita del Barcelona.

Nou partit i nova alineació la presentada pel preparador madrileny del Villarreal. En aquest cas, si Vicent Iborra caigut a última hora per uns problemes musculars, va alinear a un centre del camp que va marcar la diferència amb Manu Trigueros i Zambo Anguissa a la sala de màquina, i Moi Gómez i Javi Ontiveros per les bandes. Davant una gran dupla que va fer molt de mal als bètics amb Carlos Bacca i un excels Gerard Moreno, que ja suma 15 gols en el seu compte.

Arrancada esperançadora

Va eixir manaire el ‘Submarí’ groc que només va necessitar tres minuts per a avisar de les seues intencions. El tir enverinat de Manu Triguesos el va salvar amb moltes dificultats el meta Joel, que va rebutjar a córner. Als cinc minuts va arribar el penal que va obrir el marcador. Marc Bartra va agarrar a Carlos Bacca i el màxim càstig el va aprofitar Gerard Moreno per a establir el 0-1.

Abans del quart d’hora, i quan el Betis començava a donar senyals de vida, un potent llançament de l’extrem Javi Ontiveros va eixir llepant el pal de la porteria local. Després se li va anul·lar un gol als sevillans per clar fora de joc posicional de tres futbolistes el Betis.Manu Trigueros centrocampista Villarreal

Más terra pel mig

Abans de la mitja hora Gerard Moreno va marcar un golàs, després d’un bon control i una bona retallada en el centre de l’àrea local, després d’una passada de Carlos Bacca, i amb el 0-2 tot es començava a veure millor. Fins i tot el 0-3 i el ‘triplet’ de Gerard no va arribar de miracle, en el minut 37. El central verd-i-blanc Marc Bartra va traure des de la mateixa línia.

A tot això, una acció desproporcionada del local Fekir en el minut 49 (prolongació) va significar la segona cartolina groga i la corresponent expulsió. Així que la segona part s’anava a afrontar amb el 0-2 a favor i jugant amb un futbolista més en el terreny de joc.

Segona part

Sense canvis en les files del Villarreal va arrancar el segon temps. Controlar la situació i no veure’s sorprés tot just començar era l’objectiu dels xics de Javi Calleja. Es va controlar bé la situació i superats els 20 minutos de la continuació l’entrenador madrileny va començar a moure la banqueta. Primer va asseure al bigoletjador Gerard Moreno, i minuts després a Moi Gómez i Anguissa, entrant per ells Paco Alcácer, Santi Cazorla i Bruno Soriano.

També és cert que els últims minuts van tardar perquè el partit es va convertir una miqueta insuls, do va estar molt pròxim d’arribar el 0-3 en el minut 80 on Carlos Bacca no va saber aprofitar un regal de de el seu excompany Alfonso Pedraza. El seu llançament va eixir desviat.

I va succeir el mateix en els sis últims minuts. Primer amb un pase de tacó de Paco Alcácer a Santi Cazorla i l’asturià va estar a punt d’anotar. I després li va tocar el torn a l’elèctric Samu Chukwueze, a qui se li continua resistint aqueix gol que tant anhela.

Pròxima cita i nou horari

El Villarreal disputarà la pròxima trobada diumenge que ve a les 22.00 hores contra el Barcelona en l’Estadi de la Ceràmica. Mentrestant, aquest dimecres es va conéixer el partit de la jornada 36 que es disputarà a casa el dilluns 13 contra la Reial Societat, a partir de les 19.30 hores.

FITXA TÈCNICA:

-0- REAL BETIS: Joel; Emerson, Mandi, Sidnei, Marc Bartra (Juanmi, min. 46), Alfonso Pedraza; Guardado (Joaquín, min. 78), Guido (Edgar González, min. 87), Sergio Canales (Carles Aleñá, min. 63), Fekir; Borja Iglesias (Carlos Tello, min. 78).

2- VILLARREAL: Asenjo; Rubén Peña, Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno; Trigueros (Manu Morlanes, min. 79), Anguissa (Bruno Soriano, min. 64), Moi Gómez (Cazorla, min. 64), Javi Ontiveros; Gerard Moreno (Alcácer, min. 55) y Bacca (Samu Chukweueze, min. 79).

GOLS: 0-1, min. 6: Gerard Moreno, de penalti. 0-2, min. 29: Gerard Moreno.

ÀRBITRE: Gil Manzano (Extremeny). Grogues als locals Marc Batra y Guido; y al visitant Alberto Moreno. Ha expulsat al local Fekir (min. 44) prr doble grogra.

CAMP: Benito Villamarín. Sense públic.