Dijous, 2 de Maig, 2024  |
Un bravíssim Villarreal arranca tres punts molt importants al camp de l’Atlético de Madrid (0-2) Un bravíssim Villarreal arranca tres punts molt importants al camp de l’Atlético de Madrid (0-2)

- 22 Agost, 2022 -

El conjunt groguet va superar a l'Atlérico de Madrid (0-2) en el seu propi camp gràcies als gols de Yeremy i Gerard. Els vila-realencs... Un bravíssim Villarreal arranca tres punts molt importants al camp de l’Atlético de Madrid (0-2)

El conjunt groguet va superar a l’Atlérico de Madrid (0-2) en el seu propi camp gràcies als gols de Yeremy i Gerard. Els vila-realencs van donar una lliçó de joc i competitivitat en un dur escenari i van acabar emportant-se una victòria d’or per a reafirmar l’excel·lent inici de curs. Dos triomfs en dos partits. Sis de sis per als d’Unai Emery

Després d’obtindre un imponent triomf a Valladolid, l’equip d’Unai Emery afrontava una nova cita de lliga enfrontant-se a un dels grans conjunts del campionat, l’Atlético de Madrid. Emery va repetir l’onze de la primera jornada, amb excepció de Gio Lo Celso, que va partir com a titular en detriment de Coquelin.

El Villarreal va començar el partit amb personalitat, esprement l’eixida de pilota i generant avantatges a l’esquena de la pressió atlètica. Els grocs van sumar diverses arribades de perill abans de complir-se la mitja hora de joc. Lo Celso i Capoue van provar amb dos tirs la sobrietat de Jan Oblak.

En els últims compassos del primer temps, l’Atlético de Madrid -pràcticament inèdit fins al moment- va penjar un parell de centres laterals buscant a Álvaro Morata. El davanter madrileny va trobar la rematada en dues ocasions, detingudes amb facilitat per Rulli.

Es van igualar les forces i va baixar el ritme del partit després del descans. El Villarreal, ben plantat sobre el verd del Metropolitano, no trobava la soltesa amb la qual combinava en els primers 45 minuts. Davant aquesta situació, Emery va moure la banqueta. Van entrar Coquelin i Baena per a donar-li més consistència a la sala de màquines del Submarí.

A partir del minut 70, els dos equips es van destapar buscant la victòria. L’Atlético de Madrid va avisar primer. Cunha va fregar el gol local, però es va topar amb una fantàstica intervenció de Gero Rulli després d’una veloç acció conduïda per Correa des del perfil dret.

Si avisava l’Atlético, colpejava el Villarreal. Yeremy va demostrar ser ràpid i astut i va aprofitar un error de Molina per a robar la pilota dins de l’àrea i batre a Oblak amb un impressionant xut ras amb la cama dreta. El Submarí es posava per davant en el Metropolitano.

En els últims minuts, Gero Rulli va traure una mà magistral sobre la línia de gol, que va silenciar a l’uníson el feu blanc-i-vermell quan quasi celebrava el gol de l’empat. Tremend el portera argentí, que va protagonitzar la parada de l’any davant la rematada a boca de canó de Carrasco.

En un final d’infart, A. J. Morales va poder marcar el segon gol al contraatac, però Oblak li ho va negar. Després d’un interminable temps afegit, Gerard va sentenciar el partit en el Civitas Metropolitano.

Fitxa tècnica

Atlético de Madrid: Oblak; Molina L., Savic (J. M. Giménez, m. 76), Witsel, Reinildo, Carrasco; M. Llorente (Griezmann, m. 62), Koke, Lemar (R. De Paul m. 62); Joao Felix (Cunha, m. 70) i Morata (Correa, m. 70).

Villarreal CF: Rulli; Foyth, R. Albiol, Pau, A. Pedraza; Lo Celso (Álex B., m. 70), Parejo, Capoue (Coquelin, m. 70), Yeremy (Chukwueze, m. 76); Gerard i N. Jackson (A. J. Morales, m. 84).

Gols: 0-1. Min. 73: Yeremy. 0-2. Min. 97: Gerard.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea (Comité Basc). Va amonestar al local Joao Felix, així com als visitants Parejo, Álex B. i Gerard. Va expulsar a Molina L. per una acció antiesportiva sobre Álex B.

Incidències: Estadi Cívitas Metropolitano davant 57.033 espectadors.