Dijous, 9 de Maig, 2024  |
Un gol de Gerard en el minut 84 li va donar el triomf al Villarreal davant el Bolonia (3-4) Un gol de Gerard en el minut 84 li va donar el triomf al Villarreal davant el Bolonia (3-4)

- 10 Agost, 2019 -

A quinze minuts per al final el 'Submarí' guanyava per 1-3, però el seu rival li va arribar a empatar (3-3) fins que mancant... Un gol de Gerard en el minut 84 li va donar el triomf al Villarreal davant el Bolonia (3-4)

El Villarreal va vèncer en el seu últim ‘test’ de preparació abans de l’inici de LaLiga contra el Granada. El Submarí va superar el Bologna FC de la Sèrie A en un amistós disputat a l’Olímpic de San Marino (3-4). Els gols de l’equip de Javi Calleja van portar la signatura de Moi Gómez, Cazorla, Chukwueze i Gerard.

El partit va començar molt bé per als interessos grocs. Moi Gómez va inaugurar el marcador al minut 5 en rematar de primeres una passada filtrada (0-1). El conjunt italià i poc a poc va anar pujant la intensitat del seu joc. El gol de l’empat va arribar després d’una pressió dels davanters del Bologna a l’exida de la pilota dels grocs. L’esfèric va caure als peus de Palacio, que va anotar amb un xut ras creuat que va entrar després enganxar al pal (1-1, m. 24).

A partir d’aquí, el Submarí va començar a sentir-se més còmode amb la pilota. Les combinacions en atac eren profundes, encara que no arribaven les ocasions clares. Sí la va tindreToko Ekambi en el minut 36. Gerard Moreno va controlar una pilota amb mestria, va obrir el camp cap a l’esquerra i Toko Ekambi va deixar anar un xut amb l’esquerra que va acabar estavellant-se amb violència al travesser.

Una oportunitat semblant va tindre el Bologna res més iniciar-se el segon acte. Aquest cop, el que es va topar amb la fusta va ser el exgroguet Roberto Soriano, que va enviar la pilota al pal esquerre de la porteria de Asenjo.

Últim onze titular dels partits de pretemporada del Villarreal. FOTO: VILLARREAL CF

Els grocs van seguir apropant-se amb perill amb el pas dels minuts sense punteria.

La màgia de Cazorla va inundar l’Olímpic de San Marino al 63′. L’asturià es va encarregar d’executar un lliure directe després d’una falta comesa sobre Chukwueze. Ho va fer amb un colpeig magistral. El ‘8’ groc va enganyar al porter Skorupski i se la va colar pel seu pal (1-2).

Van ser minuts fructífers per al Villarreal. Així, Chukwueze va anotar poc després d’entrar al terreny de joc. El nigerià va agafar la pilota al costat dret, es va anar perfilant cap a la seua esquerra i va connectar un fort xut lluny de l’abast del porter. Marca de la casa (1-3, m. 66).

El conjunt italià va retallar distàncies en el marcador a falta d’un quart d’hora per al final. Santander va disparar amb duresa, Asenjo va tocar la pilota, però aquesta va acabar entrant suaument a la porteria groga (2-3).

Raúl Albiol, en un llanç del partit entre el Villarreal i el Bolonia. FOTO: BOLONIA CF

El Bologna va arribar fins i tot a empatar per mitjà d’un cop de cap de Tomiyasu que va suposar el 3-3 al 81′. Però només tres minuts més tard va arribar un altre golàs del Submarí. Aquesta vegada va ser Gerard Moreno el que va col·locar la pilota a l’escaire per posar el 3-4 definitiu.

El proper partit del Villarreal ja serà de competició oficial. El Submarí iniciarà LaLiga contra el Granada a l’Estadi de la Ceràmica (dissabte, 17 d’agost).

Bologna: Skorupski; Mbaye, Bani, Denswil, Krejci, Svanberg, Kingsley, Soriano, Skov Olsen, Palau i Sansone.

També van jugar: Orsolini, Poli, Santander, Danilo, Tomiyasu i Corbo.

Villarreal: Asenjo; Rubén Peña, Albiol, Pau, Quintillà; Anguissa, Cazorla; Moi Gómez, Iborra, Toko Ekambi; i Gerard.

També van jugar: Chukwueze, Trigueros, Funes Mori, Mario Gaspar, Bacca i Morlanes.

Gols: 0-1. Min. 5: Moi Gómez. 1-1. Min. 24: Palau. 1-2. Min. 63: Cazorla. 1-3. Min. 66: Chukwueze. 2-3. Min. 75: Santander. 3-3. Min. 81: Tomiyasu. 3-4. Min. 84: Gerard.

Àrbitre: Luca Barbeno (San Marino). Groga a Krejci del Bologna i Albiol per part del Villarreal.

Estadi: Olímpic de San Marino.