Dimarts, 7 de Maig, 2024  |
El Villarreal venç en el camp del Hapoel Be’er Sheva i aferma el seu primer lloc en el seu grup (1-2) El Villarreal venç en el camp del Hapoel Be’er Sheva i aferma el seu primer lloc en el seu grup (1-2)

- 15 Setembre, 2022 -

Morales a la primera part i Àlex Baena a la segona part, van ser els autors dels dos gols  El Villarreal venç en el camp del Hapoel Be’er Sheva i aferma el seu primer lloc en el seu grup (1-2)

José Antonio Morales a la primera part i Àlex Baena a la segona part, van ser els autors dels dos gols

Per a afrontar el partit en terres israelianes, Unai Emery va introduir rotacions respecte a l’últim partit davant el Real Betis. Dels onze triats a Heliòpolis, només Yeremy va repetir com a titular en el Turner Stadium.

Esperonat per la seua afició, el conjunt local va començar amb ímpetu, però els grocs van sostindre amb solvència l’arreón israelià en els primers compassos del matx.

El bon inici dels locals es va anar diluint amb el pas dels minuts i el Villarreal ni tan sols va avisar abans de colpejar. El Submarí va estrenar l’electrònic del Turner Stadium amb un gol de Morales des dels onze metres. Álex Baena va ser derrocat en l’àrea pel porter rival després de rebre un excepcional passe a l’espai de Manu Morlanes.

El partit va marxar al descans després d’un parell d’accions de perill de l’Hapoel en l’àrea groga, mentre el conjunt d’Unai Emery tractava de sorprendre el contraatac a l’equip israelià.

La segona part va començar amb l’entrada de Nico Jackson al terreny de joc. Als pocs minuts, el senegalés va poder marcar el segon gol del partit amb un xut des de l’interior de l’àrea que va detindre sense problemes Glazer.

Després de perdonar el Submarí, va acabar empatant el partit l’Hapoel Be’er Sheva. El conjunt israelià va trobar el gol en una ràpida acció pel flanc dret que va culminar Hatuel, amb una gran definició.

El gol local va obligar el Villarreal a fer un pas cap avant a la recerca de la victòria. Menys de cinc minuts del punt de l’empat, el Submarí va reaccionar amb mestratge i amb un autèntic golàs d’Álex Baena, que va sorprendre propis i estranys rematant de manera acrobàtica un centre perfecte de Yeremy Pino

Amb aquest gol de bella factura i després de marrar un penal en l’últim minut, l’equip groc es va emportar d’Israel més que un preciós botí. Tres punts per a seguir a la part alta de la classificació del Grup C de la UEFA Europa Conference League.

Fitxa tècnica

Hapoel Be’er Sheva: Glazer; Dadia, Tibi, Miguel Vítor, Abu Abaid (Suleymanov, m. 70), Hélder Lopes; Safuri (Micha, m. 70), Bareiro, Shamir (Jehezkel, m. 83), Ansah (Hemed, m. 57); i Selmani (Hatuel, m. 57).

Villarreal CF: Jorgensen; Dela (Kiko F., m. 46), Mandi, J. Cuenca, Mojica; Chukwueze (N. Jackson, m. 46), Morlanes (Danjuma, m. 75), Coquelin (Parejo, m. 58), Baena; Yeremy i A. J. Morales (Capoue, m. 58).

Gols: 0-1. Min. 29: Morales. 1-1. Min. 63: Hatuel. 1-2. Min. 67: Álex B.

Àrbitre: William Collum (Escòcia). Va amonestar als locals Selmani, Hatuel, Bareiro i Suleymanov, així com als visitants Yeremy i Cuenca.

Incidències: Partit entre l’Hapoel Be’er Sheva i el Villarreal CF, corresponent a la segona jornada de la fase de grups de la UEFA Europa Conference League, celebrat en el Turner Stadium.