Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal signa una completa primera part i finiquita a un valent Valladolid en La Ceràmica (2-0) El Villarreal signa una completa primera part i finiquita a un valent Valladolid en La Ceràmica (2-0)

- 2 Novembre, 2020 -

El Villarreal se situa tercer en la classificació després d'imposar-se al Reial Valladolid en l'Estadi de la Ceràmica. L'equip de Unai Emery va encarrilar... El Villarreal signa una completa primera part i finiquita a un valent Valladolid en La Ceràmica (2-0)

El Villarreal se situa tercer en la classificació després d’imposar-se al Reial Valladolid en l’Estadi de la Ceràmica. L’equip de Unai Emery va encarrilar molt prompte el partit. Al descans el ‘Submarí’ groc ja dominava per 2-0 després d’uns fenomenals 45 minuts, sens dubte el millor de la temporada. La segona part va ser més travada i igualdat, on els val·lisoletans van meréixer marcar algun gol. L’encontre va estar més igualat

L’equip de Unai Emery va oferir ahir la millor primera part de la temporada. Es va anar al descans amb un 2-0 al seu favor i amb la clara sensació que va poder haver marcat, com a mínim, dos o tres gols més. Però al final es va quedar amb aqueixa important renda gràcies als gols que van anotar punt Samu Chukwueze, en el minut 21, com el central *canterano Pau Torres, en el 37.

A més de gols i domini, el Villarreal va jugar. Va agradar. Va disparar molt a porteria fins que un home que encara no havia estrenat el seu compte anotador i que no veia porta des del 22 de gener, cas Chukwueze, va aconseguir obrir el marcador després d’una extraordinària assistència d’Alfonso Pedraza que arribava com un obús pel carril esquerre.

Pau Torres va ampliar l’avantatge

Cal ser just i reconeix que va eixir valent el Valladolid, però amb el primer gol es va ensorrar. El Villarreal va dominar el partit de principi a fi, i no va concedir pràcticament ni una oportunitat al seu rival. I en el minut 37 arribaria el 2-0. Servei de cantonada, en el primer pal Paco Alcácer va pentinar al segon, i allí va irrompre Pau Torres per a marcar amb l’esquerrana.

En la recta final, un espectacular llançament amb l’esquerra de Gerard Moreno des de la frontal de l’àrea va impactar amb duresa i el cuir va ser escopit pel pal dret de la porteria de Masip. Així que amb un còmode 2-0 es va arribar a l’intermedi del partit.

Els val·lisoletans, molt millor

En la segona part el Valladolid va ser un altre millor després del descans. Dos canvis va fer el seu entrenador. Marcos André va estar a punt d’anotar el 2-1 amb una volea que va traure amb dificultats Sergio Asenjo. I el 3-0 es va resistir en la porteria val·lisoletana. En el minut 65 va marcar Gerard Moreno després d’una falta botada per Moi Gómez, però Alberola Rojas va anul·lar el punt que havia donat perquè el VAR va descobrir una espenta sobre el central Joaquín.

En el minut 81 l’acabat d’incorporar Kike Pérez va estavellar el cuir en el travesser de la porteria de Sergio Asenjo. Els val·lisoletans començaven a ser mereixedors d’un gol. Dos minuts més tard el japonés Take Kubo va tindre el 3-0 als seus peus, però es va topar amb l’eixida de l’arquer Masip que li va traure la pilota amb la mà. El pal, una altra vegada, va evitar el gol del Valladolid en el minut 88 amb una extraordinària rematada del brasiler Marcos André.

Pròxima cita

El Villarreal jugarà el diumenge enfront del Getafe en el Coliseum Alfonso Pérez, a partir de les 14.00 hores.

FITXA TÈCNICA:

-2- VILLARREAL: Asenjo; Mario Gaspar, Albiol, Pau Torres, Pedraza (Estupiñán, min. 66); Samu (Kubo, min. 63), Trigueros, Iborra, Moi Gómez; Gerard Moreno (Yéremi Pino, min. 81) i Paco Alcácer (Carlos Bacca, min. 81).

-0- VALLADOLID: Masip; Luis Pérez (Pablo Herviás, min. 46), Bruno, Joaquín, Raúl Carnero; Óscar Plano (Toni Villa, min. 77), Míchel (Kike Pérez, min. 77), Orellana, Rubén Alcaraz, Waldo (Marco André, min. 46); i Weissman.

GOLS: 1-0, min. 21: Chukwueze. 2-0, min. 37: Pau Torres.

ÀRBITRE: Javier Alberola Rojas (Ciudad Real). Va amonestar al local Mario Gaspar; i als visitants Rubén Alcaraz, Raúl Carnero i Joaquin.

CAMP: Estadi de la Ceràmica. Sense públic.