Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal assalta Montilivi després d’una excelsa actuació del davanter senegalés Nico Jackson (1-2) El Villarreal assalta Montilivi després d’una excelsa actuació del davanter senegalés Nico Jackson (1-2)

- 20 Maig, 2023 -

El Submarí va véncer al Girona amb els gols de Yeremy Pino, que va avançar als grocs en el minut 9, i Gerard Moreno,... El Villarreal assalta Montilivi després d’una excelsa actuació del davanter senegalés Nico Jackson (1-2)

El Submarí s’emporta els tres punts gràcies a un gol de Gerard Moreno en el minut 94

El Villarreal va eixir endollat al partit i, fruit d’això, colpejaria prompte en el partit. En el minut 9 Nico Jackson, després d’una gran cavalcada marca de la casa, posava la passada arrere a Yeremy que entrava en el segon pal per a espentar-la i avançar al Submarí en Montilivi.

El Girona no va baixar els braços i prompte va replicar creant perill sobre la porteria del hui capità del Submarí, Pepe Reina. Rodrigo Riquelme treia un tir que detenia el porter groguet amb una gran parada.

No obstant això, només dos minuts després el quadre català igualaria el partit a pilota parada. David López rematava a plaer una passada d’Arnau per a posar el 1-1 en el marcador.

Els grocs van buscar posar-se de nou per davant en el marcador. A prop van estar de fer-ho abans del descans i de nou per mediació de Yeremy. El canari, dins de l’àrea, veia com fins a dues ocasions, primer amb un tret amb la dreta i després amb una tisora, els defensors del Girona repel·lien les seues temptatives.

Girona i Villarreal empataven a un gol al final de la primera part.

La primera ocasió del Villarreal en la segona meitat va portar la signatura d’Étienne Capoue. El francés va traure un tret llunyà pegat al pal, però Gazzaniga va estar atent per a detindre l’esfèric.

El Villarreal volia sumar de tres i per això Quique Setién va introduir a Gerard Moreno, Gio Lo Celso i Alberto Moreno al verd de Montilivi en el minut 62 de partit.

El Girona ho intentava per mediació de Riquelme, que de nou va posar a prova els reflexos de Pepe Reina des de la llarga distància. El Villarreal, per part seua, esperava el seu moment i va poder eixir al contraatac en diverses ocasions buscant la velocitat de Yeremy i Nico Jackson, encara que sense fortuna.

El Villarreal ho continuava intentant. Manu Trigueros a punt va estar d’anotar el gol de la jornada en el descompte. El talaverà es treia un tir espectacular des de més enllà de la frontal de l’àrea que obligava a estirar-se al màxim a Gazzaniga per a evitar el gol groc.

I Nico Jackson i Gerard Moreno van deslligar la bogeria en Montilivi sobre la botzina! Pepe Reina posava en velocitat amb un espectacular desplaçament a Nico Jackson que, després d’encarar al seu defensor, es ficava dins de l’àrea per a posar un centre amb la cama esquerra que rematava Gerard Moreno al fons de la xarxa. Tres punts màgics i de gran importància.

Girona: Gazzaniga; Arnau, S. Bueno, Juanpe RL, Miguel (min. 77, Javi Hernández); David López, Riquelme, Iván Martín, Tsygankov, Yan Couto; i Castellanos (min. 59, Stuani).

Villarreal: Reina; Foyth (min. 68, Foyth), Mandi, J. Cuenca, A. Pedraza (min. 62, Alberto M.); Capoue, R. Terrats (min. 62, Lo Celso), Álex B.; Yeremy, Chukwueze (min. 62, Gerard) i N. Jackson.

Gols: 0-1. Min. 9: Yeremy. 1-1. Min. 22: David López. 1-2. Min. 94: Gerard.

Àrbitre: Pizarro Gómez (Comité Madrileny). Va amonestar als locals David López i Yangel Herrera i al visitant Yeremy.

Incidències: Partit entre el Girona i el Villarreal corresponent a la jornada 35 de LaLiga Santander 2022/23 disputat en el Municipal de Montilivi.