Dijous, 2 de Maig, 2024  |
Gran exhibició del Villarreal davant el Reial Betis a l’Estadi de la Ceràmica amb dos gols de Danjuma (2-0) Gran exhibició del Villarreal davant el Reial Betis a l’Estadi de la Ceràmica amb dos gols de Danjuma (2-0)

- 3 Octubre, 2021 -

El Submarí va brillar i va convéncer amb el seu bon joc Gran exhibició del Villarreal davant el Reial Betis a l’Estadi de la Ceràmica amb dos gols de Danjuma (2-0)

El Submarí va brillar i va convéncer amb el seu bon joc. L’equip va començar la trobada volent portar la iniciativa del joc amb pilota i amb un Danjuma molt elèctric a dalt, que va mostrar una vegada més les seues individualitats, posant en seriosos problemes a la defensa verd-i-blanca. No obstant això, el Real Betis causava perill al contraatac i rondava l’àrea de Rulli. En la recta final del partit va tornar a jugar el defensa Vicent Iborra, i inclús va debutar el jove davanter nigerià del filial, Nikolas Jackson

El propi Danjuma va ser qui va tindre l’ocasió més clara del primer període. El tret de l’atacant neerlandés va superar a Rui Silva, però Edgar va traure la pilota sota pals. Just abans del descans, va anar precisament ell qui va anotar el primer tant de l’encontre. L’atacant va rebre una pilota al buit en el costat esquerre de l’àrea, va retallar cap a dins i ala va enviar al fons de la xarxa pel primer pal.

Malgrat l’avantatge en l’electrònic, el Villarreal va eixir endollat i per més en la segona part i Yeremy va anotar un gol que va ser invalidat per fora de joc en el primer minut. L’extrem canari va tindre una altra rematada al pal, encara que el jutge de línia també havia alçat la bandera per offside d’Estupiñán, autor del centre.

La dupla Danjuma-Yeremy en atac va gaudir de multitud d’ocasions durant el xoc, trobant espais en nombroses jugades. I va ser una altra vegada el neerlandés qui va perforar les xarxes de la porteria de Rui Silva, regatejant al porter en un mà a mà i marcant a plaer. Així doncs, el Villarreal va aconseguir la victòria davant un bon Real Betis, que va plantar cara als grocs durant tota la trobada.

El pròxim compromís del Villarreal CF tindrà lloc el diumenge 17 d’octubre (18.30 hores) en l’Estadi de la Ceràmica contra el CA Osasuna després de la finestra de partits internacionals.

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Rulli; Foyth, Mandi, Pau, Estupiñán; Parejo, Coquelin (m. 46, Alberto M.), Capoue (M.90, Iborra), M. Trigueros (m. 57, Moi Gómez); Yeremy (m. 83, R. Peña) i Danjuma (m. 90, N. Jackson).

Real Betis: Rui Silva; Bellerín, Pezzella, Edgar, Miranda (m. 61, Álex Moreno); Aitor R. (m. 61, Rodri), William (m. 72, B. Iglesias), Fekir, G. Rodríguez, Juanmi (m. 45, C. Tello); i Willian José (m. 72, Camarasa).

Gols: 1-0. Min 45: Danjuma. 2-0. Min 69: Danjuma.

ÀrbitrE: Sánchez Martínez. Va amonestar als locals Capoue i Pau i als visitants Fekir, Juanmi, Edgar, G. Rodríguez.

Incidències: Partido entre el Villarreal CF i el Real Betis, corresponent a la Jornada 8 de LaLiga, disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant 16.719 espectadors.