Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villarreal suma un triomf taquicàrdic i molt important davant el Granada en Los Cármenes (2-3) El Villarreal suma un triomf taquicàrdic i molt important davant el Granada en Los Cármenes (2-3)

- 30 Octubre, 2023 -

Ronda de desfibril·ladors per als aficionats del Submarí. El Villarreal va aconseguir una victòria importantíssima davant el Granada (2-3) amb gols de Gerard Moreno... El Villarreal suma un triomf taquicàrdic i molt important davant el Granada en Los Cármenes (2-3)

El Sumbmarí aconsegueix tres punts en un partit boig gràcies als gols de Gerard (2) i Sorloth

acheta va realitzar fins a cinc canvis en l’onze titular de l’equip que va empatar davant l’Alavés (1-1). Les dues grans novetats van ser els joves Altimira i Ilias Akhomach, que van formar en el costat dret de la formació. Primera titularitat per a tots dos en LaLiga. També van jugar d’inici Gabbia, Alberto Moreno i Baena. Cinc cares noves a la recerca de la victòria.

La primera part va ser una autèntica bogeria. El Submarí va aconseguir posar-se 0-3 en el marcador i el Granada va aconseguir retallar distàncies fins a posar-se 2-3 en el marcador abans del descans. Taquicàrdic.

El primer gol del xoc va ser obra de Gerard Moreno. Alexander Sorloth es va anar per potència per banda esquerra, va arribar a línia de fons i va centrar perquè el ‘7’ afusellara a André Ferreira (0-1, m. 17).

El gol va embravir als grocs, que es van posar 0-2 en el 23’. Baena va filtrar un genial passe i Sorloth va ser objecte de penal davant l’eixida del porter nassarita. Gerard va assumir la responsabilitat i va anotar des dels 11 metres.

El Villarreal estava entonat. Així, el 0-3 no tardaria a arribar. Sorloth es va plantar en la frontal i va soltar un xut inapel·lable que va entrar com un obús en la porteria del Granada (m. 27).

El conjunt andalús va reaccionar quasi immediatament. De fet, tan sols uns segons més tard, Ricard va rebre escorat en la dreta i va superar a Jorgensen amb un precís xut (1-3, m. 28).

El Granada es va vindre amunt i va aconseguir anotar el 2-3 cinc minuts més tard. Aquesta vegada va portar la signatura de Uzuni, que es va regirar en l’àrea per a anotar (m. 33).

El descans era necessari. Pel bé dels cors grocs. Després del pas pels vestuaris, Carlos Romero va reemplaçar a Sorloth. Alberto Moreno va passar a jugar més avançat en l’esquerra i Baena va acompanyar a Gerard en el front de l’atac.

L’equip de Pacheta anteposava l’ordre defensiu, buscant una contra que li permetera ampliar l’avantatge. Tocava patir i el Villarreal va saber fer-ho. La millor ocasió per al Granada va arribar en el temps de descans. Diedhiou es va plantar davant Jorgensen i el porter groc va realitzar una parada antològica. També va poder sentenciar l’equip de Pacheta en una contra que va acabar amb un xut de Morales que es va topar davant la intervenció de André Ferreira.

El pròxim partit del Villarreal CF serà aquest dijous a domicili davant el Chiclana en la primera eliminatòria de la Copa del Rei (19.00 hores).

Granada CF: André Ferreira; Ricard (Diedhiou, m. 82), I. Miquel, Torrente, Neva; Bryan Zaragoza, Sergio Ruiz (Petrovic, m. 82), Gonzalo Villar (Melendo, m. 59), A. Carreras (Callejón, m. 67); Puertas (Weissman, m. 67) i Uzuni.

Villarreal CF: Jorgensen; Altimira, Albiol, Gabbia, Alberto Moreno (R. Terrats, m. 75); I. Akhomach (Kiko Femenía, m. 75), Parejo, Capoue, Baena (Morales, m. 57); Gerard (Comesaña, m. 82) i Sorloth (Carlos Romero, m. 46).

Gols: 0-1. Min. 17: Gerard. 0-2. Min. 23: Gerard, de penal. 0-3. Min. 27: Sorloth. 1-3. Min. 28: Ricard. 2-3. Min. 33: Uzuni.

Àrbitre: Iglesias Villanueva (C. Gallego). Groga a Baena, Albiol, Carlos Romero i Parejo per part del Villarreal.

Incidències: partit corresponent a l’onzena jornada de LaLiga EA Sports disputat en l’Estadi Nou Els Cármenes.