Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal supera al Cadis en un partit taquicàrdic en els minuts finals (2-1) El Villarreal supera al Cadis en un partit taquicàrdic en els minuts finals (2-1)

- 21 Març, 2021 -

El gol visitant li va donar tota l'emoció del món a la trobada en un tram final on podia haver passat de tot El Villarreal supera al Cadis en un partit taquicàrdic en els minuts finals (2-1)

El gol visitant en el minut 69 li va donar tota l’emoció del món a la trobada en un tram final on podia haver passat de tot

El Villarreal va superar al Cádiz en l’Estadi de la Ceràmica i ja acumula quatre victòries consecutives entre LaLiga i la UEFA Europa League. Els gols del treballat triomf groc van ser de Gerard (penal) i Bacca; mentre que Álex li va posar emoció als minuts finals amb el gol gadità (2-1).

Unai Emery va realitzar dos canvis en l’onze titular respecte a l’equip que va doblegar al Dinamo de Kíev en l’últim compromís europeu. Estupiñán va entrar per Pedraza en el carril esquerrà i Mario Gaspar pel sancionat Capoue. Així, Foyth va deixar el lateral dret per a treballar en el centre del camp groc com ‘stopper’.

El partit va començar fort. Tan sols havien transcorregut quatre minuts de joc quan Parejo va disparar a porteria i la pilota va impactar al braç de Jonsson estant dins de l’àrea. El col·legiat no va assenyalar la pena màxima, però va ser advertit pel VAR. Finalment, Soto Grado va indicar el punt fatídic. Una jugada calcada al penal que li van assenyalar en contra al Villarreal durant el seu partit contra el Sevilla en el Sánchez-Pizjuán. Gerard Moreno va assumir la responsabilitat i va anotar amb un potent tret creuat (1-0, m. 4).

El Cádiz va haver d’estirar lleugerament les seues línies a la recerca de l’empat. Va aconseguir fins i tot anotar en la primera part per mitjà de Jonsson, però el gol cadista va ser anul·lat per un fora de joc de Sobrino.

El Villarreal, per part seua, controlava el partit mitjançant la possessió de l’esfèric. Així, Trigueros va poder ampliar la renda amb un xut que va ser repel·lit per la defensa en última instància (m. 28), mentre que Bacca també va estar a punt d’anotar després d’un centre ras de Chukwueze (m. 41).

La pitjor notícia d’aquesta primera part va ser la groga que va veure Foyth. El ‘tot terreny’ argentí es perdrà el pròxim compromís de lliga davant el Granada en Els Cármenes per sanció (dissabte, 3 d’abril).

La segona part també va ser trepidant. El Villarreal es va posar 2-0 en el marcador en el 67’. Foyth va realitzar un magnífic passe llarg, Gerard la ‘va punxar’ amb mestratge i li va regalar el gol a Carlos Bacca, que va espentar la pilota a la xarxa. Bellíssima jugada.

Poc va durar l’alegria als grocs. El Cádiz va retallar distàncies a continuació. Fali va disparar a porta, Asenjo va rebutjar i l’esfèric va caure als peus d’Álex, que no va perdonar (2-1, m. 69).

Els últims minuts van ser d’infart. Gerard va haver d’abandonar el camp amb molèsties i el Cádiz es va anar cap amunt buscant un empat que mai arribaria. Anem!

-2- Villarreal: Asenjo; Mario Gaspar, Albiol, Funes, Estupiñán; Chukwueze (Yeremy, m. 80), Foyth, Parejo, Trigueros (Moi Gómez, m. 73); Gerard (Pedraza, m. 89) i Bacca (Paco Alcácer, m. 73).

-1- Cádiz: Ledesma; Iza, Fali, Juan Cala, Espino (Jairo, m. 74); Salvi (Alejo, m. 74), Jonsson (Perea, m. 62), José Mari (Malbasic, m. 85), Álex; Sobrino (Pombo, m. 85) i Negredo.

Gols: 1-0. Min. 4: Gerard, de penal. 2-0. Min. 67: Bacca. 2-1. Min. 69: Álex.

Àrbitre: Soto Grado (Rioja). Groga als locals Foyth, Trigueros i Albiol; així com als visitants Jonsson, Juan Cala i Fali.

Incidències: partit corresponent a la jornada 28 de LaLiga disputat en l’Estadi de la Ceràmica. Els jugadors del Cádiz van lluir braçalet negre en memòria del qual fóra president del club gadità, José Antonio Gutiérrez Trueba.