Dilluns, 29 d'Abril, 2024  |
El traspàs del davanter Toko Ekambi al Olympique Lió semblar qüestió d’hores o dies El traspàs del davanter Toko Ekambi al Olympique Lió semblar qüestió d’hores o dies

- 20 Gener, 2020 -

Mentrestant, l'equip de Javi Calleja prepara el partit de Copa del Rei, eliminatòria a 90 minuts, contra el Girona en Montilivi el dimecres a... El traspàs del davanter Toko Ekambi al Olympique Lió semblar qüestió d’hores o dies

Mentrestant, l’equip de Javi Calleja prepara el partit de Copa del Rei, eliminatòria a 90 minuts, contra el Girona en Montilivi el dimecres a les 21.00 hores

Toko Ekambi té les hores comptades al Villarreal. De fet, el davanter franc-camerunés ja no es troba a Vila-real i sí en terres franceses (París), a l’espera que es tanque el seu traspàs al Olympique Lió, alguna cosa que podria succeir en les pròximes hores. El jugador, que ja no entre en els plans de Javi Calleja, podria deixar en les arques del club vila-relenc una mica més de 20 milions d’euros.

El propi atacant al llarg del passat cap de setmana va publicar fotos en les seues xarxes socials des de França, on espera el vistiplau per a incorporar-se al Olympique. El rumor sobre l’interés el conjunt gal·lés va aparéixer fa ara dues setmanes i des de llavors el futbolista no ha anat citat amb el Villarreal, al·legant que té molèsties físiques.

En un primer intent, l’oferta del club francés es va xifrar en uns 12 milions d’euros, però des de l’entitat que presideix Fernando Roig es va dir que era una oferta insuficient. El traspàs es podria tancar en poc més de 20 milions d’euros. En aquests moments les dues parts estan negociant, i l’acord de podria aconseguir en les pròximes hores o dies. Cal recordar que Toko Ekambi té una clàusula de rescissió de 60 milions d’euros.

Preparant la Copa del Rei

El Villarreal prepara el partit de Copa del Rei, dels setzens de final, a partit únic, que li enfrontarà aquest dimecres al Girona en el camp Montilivi, a partir de les 21.00 hores. Un partit complicat davant un bon rival de Segona Divisió. El factor camp serà en contra i el Villarreal ja està avisat de com li les gasten en aquestes eliminatòries. Davant l’Orihuela es va empatar (1-1) i en l’últim minut de la pròrroga es va anotar el 1-2 final.