Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal torna a reaccionar tard i a la desesperada a casa i cau derrotat davant l’Athletic (2-3) El Villarreal torna a reaccionar tard i a la desesperada a casa i cau derrotat davant l’Athletic (2-3)

- 5 Novembre, 2023 -

Derrota davant l’Athletic Club (2-3). El Villarreal va perdre a casa davant el conjunt blanc-i-vermell en un duel accidentat, que els blanc-i-vermells van encarrilar... El Villarreal torna a reaccionar tard i a la desesperada a casa i cau derrotat davant l’Athletic (2-3)

L’equip dirigit per Pacheca frega l’heroica amb dos gols en el tram final del partit

Després d’encadenar dos triomfs consecutius a domicili enfront del Granada CF (LALIGA) i davant el Chiclana (Copa), el Submarí tornava a Vila-real per a buscar la tercera victòria i assentar definitivament la dinàmica de resultats.

Per a aconseguir-ho, l’equip groc havia de millorar les seues prestacions com a local. Fins al moment, el Villarreal CF havia guanyat un partit en LALIGA dels set celebrats en l’Estadio de la Cerámica. Uns registres que els homes de Pacheta buscaven canviar.

Encara que el Submarí va saltar amb confiança al terreny de joc, l’inici no va afavorir als grocs. L’Athletic va posar el 0-1 molt ràpid. Galarreta va convertir un dur tir des de la frontal de l’àrea abans de complir-se el segon minut de partit.

Amb el gol blanc-i-vermell, es complicava ostensiblement el partit per al Submarí, ja condicionat des de bé prompte per l’avantatge visitant. Amb tot això, els homes de Pacheta no van baixar els braços i van buscar igualar amb celeritat el marcador.

Complit el quart d’hora de matx, Sorloth va fregar l’empat amb una vaselina que no va trobar porteria. El tret del noruec, precedit per una fantàstica passada a l’espai de Gerard, va marxar desviat per molt poc.

Quan semblava que el Submarí havia recuperat la confiança després del pal del gol, l’Athletic va ficar una segona urpada. Nico Williams signava el 0-2 en culminar una transició ràpida, precedida d’una pèrdua en el centre del camp. Seguidament, abans de la mitja hora de partit, Iñaki Williams va marcar el 0-3 amb un xut des de la frontal de l’àrea.

En la segona meitat, el Submarí va intentar retallar distàncies. En eixa comesa, va ser especialment destacada l’actuació de Gerard Moreno, que va liderar una reacció d’orgull.

En els primers minuts del segon temps, Sorloth, Gerard i Baena van tindre clares oportunitats de batre la porteria d’Unai Simón. El noruec no va encertar en un mà a mà. Més tard, el ‘7’ va manar alt una clara ocasió i, fins i tot, el migcampista d’Almeria li va donar al pal.

Alguna cosa va canviar a partir del minut 85. Gerard va marcar el 1-3. En la jugada següent, Sorloth va fer, amb una cabotada, el 2-3. La reacció de l’equip va despertar a la graderia. I tots van creure en una remuntada a la qual li va faltar temps.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Jorgensen; A. Alti (Kiko F., m. 64), R. Albiol, Gabbia (Mandi, m. 46), C. Romero (Alberto M., m. 46); I. Akhomach (J. Pascual, m. 77), Parejo (R. Terrats, m. 64), Capoue, Álex B.; Gerard i Sorloth.

Athletic Club: Unai Simón; De Marcos, Vivian, Paredes, I. Lekue; Vesga, O. Sancet (Muniaín, m. 86), R. De Galarreta (Dani García, m. 76); Williams (Villalibre, m. 86), Guruzeta (Berenguer, m. 67) i Williams Jr (Unai G., m. 76).

Gols: 0-1. Min. 2: R. De Galarreta. 0-2. Min. 23: Williams Jr. 0-3. Min. 30: Williams. 1-3. Min. 86: Gerard. 2-3. Min. 87: Sorloth

Àrbitre: Quadra Fernández (Comité Balear). Va amonestar als locals Gabbia, Mandi, R. Albiol, Kiko F., així com als visitants Williams Jr i De Marcos.

Incidències: partit entre el Villarreal CF i l’Athletic Club, corresponent a la jornada 12 de LALIGA EA Sports, celebrat en l’Estadio de la Cerámica davant 18.709 espectadors.