Dimarts, 30 d'Abril, 2024  |
El Villarreal domina i goleja al modest Comillas en Les Gaunas en la Copa (0-5) El Villarreal domina i goleja al modest Comillas en Les Gaunas en la Copa (0-5)

- 18 Desembre, 2019 -

L'equip de Javi Calleja va dominar de principi a fi davant un rival molt modest que només va resistir mitja hora, encara que va... El Villarreal domina i goleja al modest Comillas en Les Gaunas en la Copa (0-5)

L’equip de Javi Calleja va dominar de principi a fi davant un rival molt modest que només va resistir mitja hora, després va ser sentenciat per la qualitat i superioritat dels vila-realenc

Com un entrenament. El Villarreal va dominar de principi a fi al modest Cometes, però l’esquadra de La Rioja es va defensar com a gat panxa a dalt. Un domini que no ofegava a l’equip de Logronyo, encara que al final va caure rendit. A la mitja hora de joc els gols de Leo Suárez i Carlos Bacca van desembossar el marcador i van encarrilar l’eliminatòria. Després van sentenciar. El colombià Bacca va ser un dels quals més encertats va estar en anotar tres dels cinc gols del seu equip.

El tècnic del Villarreal va apostar per donar minuts als menys habituals, i amb la presència de dos xavals del filial groc, cas del lateral Migue Lleial i del migcampista Sergio Lozano que en els primers quaranta-cinc minuts van ser del millor del partit. També va fer una gran primera part el malagueny Javi Ontiveros.

Domini aclaparador

El conjunt de Javi Calleja es va casar de dominar i de llançar a porteria de llarga i curta distància. El primer tir a porteria el va llançar el local Pablo en el minut 6, però el seu tir va eixir desviat. Després va arribar la bateria de tirs dels vila-realencs. Leo Suárez, Sergio Lozano, Javi Ontiveros (dues vegades), Toko Ekambi (travesser, minut 16), Sergio Lozano (al pal, min. 21), Rubén Peña (porter i pal, min. 26).

Es jugava només en terreny del Comillas, un equip de la Tercera de La Rioja que equivaldria a un Preferent en la Comunitat Valenciana, un modest equip aficionat. Superada la mitja hora de joc, més del mateix. Els locals superats per tots els costats, però el 0-0 seguia en tot l’alt del videomarcador de Las Gaunas.

I el cànter es va trencar

Superada la mitja hora de joc el cànter es va trencar d’anar tant a la font. Centre de Rubén Peña des de la línia de fons i l’argentí Leo Suárez va cabotejar al fons de les malles de la porteria de Borja Pérez. I sense solució de continuïtat, va arribar el 0-2. El colombià Carlos Bacca va rematar un centre de Sergio Lozano. No va errar a porta buida. Després es va tocar i va tocar, amb molta arribada una aclaparadora possessió de la pilota que va acabar superant el 80%.

La segona part va arrancar amb un canvi en les files del Villarreal. Pau Torres es va quedar en el vestuari i en el seu lloc va eixir Mario Gaspar. El porter Borja Pérez es va erigir en el gran protagonista del partit parant el que no està en els escrits. L’equip de Calleja el va intentar de totes les formes possibles.

Capitans i el quartet arbitral del partit disputat en Las Gaunas. FOTO: COMILLAS CF

En el minut 63 el tècnic de l’esquadra vila-realenc va esgotar els canvis, donant entrada al jove Álex Baena i al veterà Santi Cazorla. L’asturià va rebre una sonada ovació de la graderia. No va poder evitar el 0-3 en el minut 73 després de tres tres parades consecutives, però Carlos Bacca no li va perdonar. I poc després Santi Cazorla va marcar un golàs de llarga distància.

El compte la van tancar el colombià Carlos Bacca, que va signar el seu ‘triplet’ (fins i tot en el minut 90 va errar un penal) per a certificar el passe a la segona ronda de la Copa del Rei. Ara cal centrar-se en el partit de Lliga del dissabte contra el Getafe en l’Estadi de la Ceràmica, l’últim a disputar en 2019.

FITXA TÈCNICA:

-0- COMILLAS: Borja Pérez; Ángel del Riu, David, Víctor, Adrián Hernández, Ocampo, Pastor (Javi González, min. 78), Edu Lleó (Juanpa, min. 53), Pablo, Borja (Balda, min. 66) i Javi Jadraque.

-5- VILLARREAL: Andrés; Rubén Peña, Funes Mori, Pau Torres (Mario, min. 46), Migue Lleial; Ontiveros. Sergio Lozano (Álex Baena, min. 63), Manu Morlanes; Leo Suárez; Bacca i Toko Ekambi (Cazorla, min. 63).

GOLS: 0-1, min. 31: Leo Suárez. 0-2, min. 33: Carlos Bacca. 0-3, min. 74: Carlos Bacca. 0-5, min. 85: Carlos Bacca.

ÀRBITRE: Prieto Iglesias (Navarro). Va amonestar al local Ángel del Rio.

CAMP: Las Gaunas, davant 2.500 afeccionats. Primera eliminatòria de la Copa del Rei.