Dimecres, 1 de Maig, 2024  |
El Villarreal va superar al Levante en 12 dels 25 precedents en el camp ‘groguet’ El Villarreal va superar al Levante en 12 dels 25 precedents en el camp ‘groguet’

- 12 Febrer, 2020 -

La temporada passada va haver-hi repartiment de punts (1-1), mentre que l'última victòria levantinista es remunta a la campanya 11-12 (la del descens), per... El Villarreal va superar al Levante en 12 dels 25 precedents en el camp ‘groguet’

La temporada passada va haver-hi repartiment de punts (1-1), mentre que l’última victòria levantinista es remunta a la campanya 2011-12 (la del descens), per 0-3

Villarreal i Levante s’han enfrontat en totes les categories nacionals, i el saldo dels precedents (25) han sigut favorables al conjunt vila-realenc (12), mentre que l’esquadra ‘granota’ va aconseguir sis triomfs, per set empats. Això sí l’últim duel entre aquests dos equips, el de la passada temporada, es va saldar amb empat (1-1). Funes Mori, en pròpia porteria, va avançar als levantinistes, i en el minut 92 Alfonso Pedraza va aconseguir igualar.

Deu dels vint-i-cinc precedents es van disputar en Primera Divisió. Quatre en Segona Divisó, tres en Segona Divisió B i fins a huit en Tercera Divisió. No es va donar cap enfrontament en la Copa del Rei, almenys en l’Estadi de la Ceràmica o abans en El Madrigal. I és que hi ha un enfrontament de 2001 que es va jugar a València que va acabar amb empat (1-1). Però l’eliminatòria era a partit únic.

El Levante va véncer en el llavors Madrigal la temporada 2011-12 amb Juan Carlos Garrido com a entrenador, i l’any del descens a Segona Divisió. L’esquadra ‘granota’ es va imposar per un rotund 0-3, amb dos gols de Juanlu Gómez i un de Arouna Kone. I l’última victòria del Villarreal es va donar la campanya 2017-18 ja amb Javi Calleja en la banqueta. Es va véncer per 2-1, amb tants grocs per a Manu Trigueros i Denis Cheryshev.