Dimecres, 1 de Maig, 2024  |
El Villarreal mostra fermesa davant el Girona i es classifica per als huitens de la Copa (0-3) El Villarreal mostra fermesa davant el Girona i es classifica per als huitens de la Copa (0-3)

- 22 Gener, 2020 -

Funes Mori, Santi Cazorla i Samu Chukwueze signen els gols del 'Submarí' groc que ja espera rival per a la següent ronda del torneig... El Villarreal mostra fermesa davant el Girona i es classifica per als huitens de la Copa (0-3)

Funes Mori, Santi Cazorla i Samu Chukwueze signen els gols del ‘Submarí’ groc que ja espera rival per a la següent ronda del torneig de KO

Castelló Informació

El Villarreal ja està en huitens de final de la Copa del Rei. El conjunt de Javi Calleja va doblegar al Girona (0-3) en una gran partit dels grocs, que van golejar a l’equip català després de signar una segona part excepcional. Funes Mori, Santi Cazorla i Samu Chukwueze van anotar els gols d’un partit en el qual, a més, va debutar amb el primer equip el canterà Fer Niño.

En Montilivi, el Villarreal va saltar al terreny de joc amb Andrés Fernández en la porteria i una línia de quatre defenses formada per Rubén Peña, Pau, Funes Mori i Quintillà. En la medul·lar, Javi Calleja va apostar per la presència de Santi Cazorla, Manu Morlanes i Anguissa, mentre que els costats eren domini de Javi Ontiveros i Moi Gómez. A dalt, com a referència en atac, el davanter cafeter Carlos Bacca.

Estira i arronsa, amb poc perill

Els primers compassos de la trobada van ser de total domini groc. L’equip de Javi Calleja es va ensenyorir de la pilota i va tractar de trobar espais en l’entramat defensiu de l’ordenat conjunt local. A partir del minut 10, la pluja va fer acte de presència en Montilivi.

Malgrat la valenta proposada ‘grogueta’, la primera mitja hora de xoc no va oferir grans oportunitats. Amb la possessió en el seu poder, el ‘Submarí’ va tancar al Girona en la seua pròpia àrea. No obstant això, la primera ocasió manifesta de gol no va arribar fins al 36’ i va caure del quadre ‘groguet’. Anguissa va rematar amb la testa un córner botat per Cazorla que va fregar el travesser de l’arc defensat per Juan Carlos.

Sense gols

La millor oportunitat del Girona durant el primer temps es va produir mancant cinc minuts per al final del primer temps. Álex Granell va provar els reflexos d’Andrés Fernández amb un tret llunyà que el meta murcià va detindre sense complicacions. El partit va marxar al descans amb empat a zero en el marcador i amb un fort domini groc que el ‘Submarí’ no va saber traduir a vegades.

La segona meitat va començar amb una oportunitat del quadre local. El defensa del Girona Pedro Alcalá va rematar desviat una pilota penjada des del servei de cantonada.

Les accions a pilota parada estaven sent les grans protagonistes. D’aquesta manera, en el minut 53, el Villarreal va traure partit de la pissarra per a avançar-se en el marcador. Santi Cazorla va botar un servei de cantonada que va pentinar Pau al primer pal i va rematar a la xarxa Ramiro Funes Mori amb una cabotada impecable.

Control total

Tan sols un minut després, Santi Cazorla va tindre en les seues botes el segon gol de la trobada. Després d’un contraatac conduït per Chukwueze, que va entrar al verd després del punt groc en substitució de Ontiveros, l’asturià va rebre la pilota dins de l’àrea i es va orientar cap a dins per a traure un potent tret ras, que va desviar Juan Carlos.

Amb avantatge en el marcador, Javi Calleja va tornar a moure la banqueta per a dotar de major consistència a l’equip en el tram final de la trobada. Manu Morlanes va deixar el seu lloc en el terreny de joc a Vicente Iborra.

El Girona va avançar metres a la recerca de l’empat, circumstància que va aprofitar el Villarreal per a sentenciar la trobada amb dos punts. En el minut 69, Santi Cazorla va capturar una pilota morta dins de l’àrea rival i, amb un tret creuat, va anotar el segon de la nit. Tan sols dos minuts després, Samu Chukwueze es va inventar un gol per a emmarcar. Partint des del flanc dret, el davanter nigerià es va desfer de fins a tres defensors abans de superar a Juan Carlos amb un tret sec al primer pal.

Pensant en la pròxima cita

Pese al contundent resultat que imperava en el marcador, el Villarreal va continuar buscant la porteria de l’equip català. Samu Chukwueze i Carlos Bacca van poder ampliar l’avantatge en els últims minuts. Mancant 15 minuts per al xiulet final, va debutar amb el primer equip en partit oficial el canterà Fer Niño. El davanter del Villarreal C va saltar al terreny de joc en substitució de Pau Torres.

Amb el temps quasi complit, Carlos Martínez va poder retallar distàncies per als locals. Providencials, Andrés Fernández i Iborra, en segona instància, van deixar sense el premi del gol al quadre català. Finalment, el ‘Submarí’ va acabar emportant-se la victòria i, per consegüent, el passe als huitens de final de la Copa del Rei. El Villarreal coneixerà al seu pròxim rival aquest divendres a les 13.00 hores, després de la celebració del sorteig a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas.

FITXA TÈCNICA:

-0- GIRONA: Juan Carlos; Jordi Calavera, Alcalá, Ramalho, Brian Olivan; Jozabed (Gumbau 81’), Diamanka (Coris 57’), Granell; Gallar, Gual i Brandon Thomas (Carlos Martínez 75’).

-3- VILLARREAL: Andrés; Peña, Pau Torres (Fer Niño 76’), Funes Mori, Quintillà; Morlanes (Iborra 64’), Anguissa; Ontiveros (Chukwueze 55’), Cazorla, Moi Gómez; i Bacca.

GOLS: 0-1 (54’) Funes Mori. 0-2 (70’) Cazorla. 0-3 (72’) Chukwueze.

ÀRBITRE: Quadra Fernández (Balear). Va amonestar als locals Brian Olivan, i Gumbau; i als visitants Rubén Peña i Quintillá.

CAMP: Montilivi, davant 928 espectadors.