Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villarreal suma un treballat punt en un competit duel davant el Celta a Balaidos (1-1) El Villarreal suma un treballat punt en un competit duel davant el Celta a Balaidos (1-1)

- 13 Gener, 2023 -

El 'Submarí' groc va sumar un treballat punt davant el Celta en la seua visita a l’Estadi de Balaídos després d’empatar 1-1 enfront del... El Villarreal suma un treballat punt en un competit duel davant el Celta a Balaidos (1-1)

La pròxima cita per a l’equip de Quique Setién será dijous que ve en Copa davant el Real Madrid

No anava a ser un partit fàcil per al Submarí. Quique Setién viatjava a Vigo amb importants baixes com les de Lo Celso, Pedraza i Jackson per lesió i les d’Albiol i Baena per sanció que obligaven al santanderino a recompondre diverses peces de l’onze titular. Sobre la gespa de Balaídos s’enfrontaven dos equips en situacions molt diferents. El RC Celta de Vigo, davant el fervor de la seua afició en el dia que donava inici al centenari del club, buscaria tres punts que li allunyaren de la zona de perill. El Submarí, per part seua, sumar de tres de nou després dels colossals triomfs davant Valencia i Madrid que li mantingueren encara més viu en la lluita per les places europees.

Igual que en els últims partits, el Villarreal va començar el partit a un gran ritme. Sotmetent al rival pressionant molt a dalt, el Submarí anava a ser el primer a donar un seriós avís. En el minut 9, Gerard Moreno treia un centre lateral que rematava Pau Torres en el segon pal al fons de la xarxa. El VAR, no obstant això, anul·lava el punt del central groc per posició antireglamentària de Mandi, que havia impactat la pilota amb anterioritat.

El conjunt groguet es va fer amo absolut de la possessió durant els primers compassos del partit i s’aproximaba cada vegada més la porteria defensada per l’argentí Marchesín. Precisament, a una pilota llarga del porter celeste buscant als atacants vigueses s’anticipava amb el cap Mandi, que entregava la pilota a Chukwueze i el nigerià, conforme li venia, cedia de primeres a Gerard que després d’un control perfecte control orientat treia un bon xut amb la seua cama esquerra que acabava al fons de la xarxa. El Villarreal es posava per davant en el minut 15.

El Celta va saber reposar-se al gol groc i va fer jugades de molt de perill. Fins en dues ocasions Gabri Veiga va tindre en les seues botes l’empat, però es va trobar amb un inspirat Pepe Reina i un colossal Aissa Mandi.

També va tindre el Villarreal més ocasions abans del terme de la primera part. En el minut 30, Mojica filtrava una passada a Morales que trencava a l’espai a l’esquena d’Hugo Mallo i, després d’aconseguir la línia de fons, ficava una passada arrere que a punt va estar de marcar-se en pròpia porta un defensor del Celta.

Celestes i grocs es retiraven als vestuaris amb el Villarreal manant en el marcador al descans gràcies al gol de Gerard Moreno en el minut 15.

La segona part començava amb l’ingrés de Yeremy Pino al terreny de joc que, davant el RC Celta, ha sumat el seu partit 100 amb l’elàstica groga.

El Submarí va estar molt prop de posar terra pel mig en l’hora de partit. Gerard cedia la pilota a Morales que prop de la frontal treia un gran tret que s’estavellava en l’esquadra de la porteria rival.

Setién va continuar fent canvis. En el 65, Coquelin i Foyth deixaven el seu lloc a Capoue i Kiko Femenía.

En el minut 68 el Celta empatava el partit. Veiga filtrava un passe a l’esquena dels centrals grocs que rebia Larsen dins de l’àrea i el propi noruec manava al fons de la xarxa.

Tots dos conjunts ho van intentar durant els últims minuts del partit, però no van aconseguir fer-se amb el gol de la victòria. El partit entre el RC Celta i el Villarreal CF acabava amb empat a un.

Fitxa tècnica:

RC Celta: Marchesín; Hugo Mallo, Mingueza (min. 54, Carles Pérez), J. Aidoo, Unai Núñez, Javi Galán; Óscar (min. 64, Larsen), F. Beltrán, F. Cervi (min. 77, Luca); Gabri Veiga (min. 87, Tapia) i Aspas.

Villarreal CF: Reina; Foyth [min. 65, Kiko F. (min. 69, J. Cuenca)], Mandi, Pau, J. Mojica; Coquelin (min. 65, Capoue), Parejo, M. Trigueros (min. 77, Morlanes); Chukwueze (min. 46, Yeremy), A. J. Morales i Gerard.

Gols: 0-1. Min 15: Gerard. 1-1. Min 68: Larsen.

Àrbitre: Alberola Rojas (Comité Castellà-Manxec). Va amonestar als visitants Manu Trigueros i A. J. Morales.

Incidències: Partit entre el RC Celta i el Villarreal CF corresponent a la jornada 17 de LaLiga Santander disputat a l’Estadi de Balaídos.