Diumenge, 28 d'Abril, 2024  |
El Villarreal es veu sorprès per l’àrbitre i per un gol de Kounde en el minut 96 a l’Estadi de la Ceràmica (1-1) El Villarreal es veu sorprès per l’àrbitre i per un gol de Kounde en el minut 96 a l’Estadi de la Ceràmica (1-1)

- 8 Maig, 2022 -

Va meréixer més davant al Sevilla (1-1) en un encontre que va acabar amb taules en el marcador. Els visitants van empatar el xoc... El Villarreal es veu sorprès per l’àrbitre i per un gol de Kounde en el minut 96 a l’Estadi de la Ceràmica (1-1)

Va meréixer més davant al Sevilla (1-1) en un encontre que va acabar amb taules en el marcador. Els visitants van empatar el xoc en l’últim sospir amb una rematada de Koundé en una acció de servei de cantonada. Abans, Gio Lo Celso havia marcat per a avançar al conjunt d’Unai Emery. Els ‘groguets’ marxen amb un sol punt que van poder ser tres de no ser per la mala actuació arbitral de Gil Manzano

Després de les ensopegades de la Real Sociedad i el Real Betis, un bon resultat davant el Sevilla posava al Villarreal de ple en la lluita per la UEFA Europa League. Conscient de la importància de la cita, Unai Emery va apostar per un onze molt semblant al qual va confeccionar per al partit davant el Liverpool FC en l’Estadi de la Ceràmica. Només una novetat: l’entrada de Samu Chukwueze per Gerard Moreno, que no va entrar en la convocatòria.

El Submarí va arrancar amb molta mordent, provant la solidesa defensiva del conjunt visitant i de pas els reflexos de la seua portera. Res més començar el partit, Foyth va rematar de cap un servei de cantonada botat per Parejo i prolongat per Coquelin. L’ocasió del defensa argentí la va detindre Bono en dos temps.

Els primers compassos del partit van fer notable la superioritat del Submarí sobre el conjunt sevillà. Els ‘groguets’ dominaven el joc, amb encert i perill en les botes de jugadors com Lo Celso, Boulaye Dia o Samu Chukwueze. Aquest últim va ser, precisament, el que va protagonitzar en el minut 11 la segona gran oportunitat del Villarreal. El davanter nigerià avisava de nou al Sevilla amb un llançament al travesser després d’una excel·lent jugada personal per la banda dreta.

El millor jugador del Sevilla en el primer temps va ser Bono, que va tornar a frustrar la voluntat del Villarreal per a obrir el marcador en detindre amb una intervenció fantàstica una rematada a boca de canó de Pau Torres en una acció d’estratègia botada per Lo Celso.

Després d’uns fantàstics 45 minuts del conjunt groc, la segona meitat va començar amb molta polèmica. Cometent dos errors grollers, Gil Manzano va despertar la ira de l’afició groga, que va presenciar com el col·legiat del partit no assenyalava un clar penal sobre Capoue per una clara trepitjada d’Acuña a l’interior de l’àrea i anul·lava un gol en pròpia porta de Koundé per un fora de joc posicional de Boulaye Dia. Incomprensible.

A 20 minutos del final, Emery va moure la banqueta amb un triple canvi amb el qual va donar entrada a Paco Alcácer, Manu Trigueros i Alfonso Pedraza. Tres futbolistes frescos amb els quals buscar el gol de la victòria en el tram final del partit. Més tard, van entrar Serge Aurier i Nicolas Jackson. Tota la carn a la graella per a anar pels tres punts.

A tan sols cinc minuts del final, Giovani Lo Celso va enviar a la xarxa un rebuig de Gudelj a un centre de Pedraza des de l’esquerra. L’argentí marcava el seu primer tant amb el Villarreal. Semblava que anava a ser definitiu fins que, en el descompte, va anotar el Sevilla el gol de l’empat, per mediació de Koundé en una acció de servei de cantonada. L’empat fa gust de poc per als d’Emery, que van ser mereixedors de la victòria.

Fitxa tècnica:

Villarreal: Rulli; Foyth (Serge Aurier, m. 82), R. Albiol, Pau, Estupiñán (A. Pedraza, m. 72); Chukwueze (N. Jackson, m. 82), Capoue, Parejo, Coquelin (M. Trigueros, m. 72); Lo Celso i Dia (Paco Alcácer, m. 72).

Sevilla: Bono; G. Montiel (J. Navas, m. 76), Kounde, Diego Carlos, Acuña; Jordán (Oliver T., m. 84), Delaney, I. Rakitic (Gudelj, m. 59); Tecatito (E. Lamela, m. 76), Y. En-Nesyri (Rafa Mir, m. 76) i Papu Gómez.

Gols: 1-0. Min. 86: Lo Celso. 1-1. Min. 96: Kounde.

Àrbitre: Gil Manzano (Comité Extremeny). Va amonestar als locals Chukwueze, Lo Celso i Capoue.

Incidències: Partit entre el Villarreal i el Sevilla, corresponent a la jornada 35 de LaLiga, celebrat en l’Estadi de la Ceràmica davant 17.461 espectadors.