Divendres, 10 de Maig, 2024  |
Un Villarreal impecable goleja a l’Atleti i porta l’èxtasí a El Madrigal per recuperar la plaça Champions (3-0) Un Villarreal impecable goleja a l’Atleti i porta l’èxtasí a El Madrigal per recuperar la plaça Champions (3-0)

- 12 Desembre, 2016 -

Gegants a El Madrigal. El Villarreal va realitzar un espectacular partit davant l'Atlético de Madrid a El Madrigal i va superar els matalassers gràcies... Un Villarreal impecable goleja a l’Atleti i porta l’èxtasí a El Madrigal per recuperar la plaça Champions (3-0)

Gegants a El Madrigal. El Villarreal va realitzar un espectacular partit davant l’Atlético de Madrid a El Madrigal i va superar els matalassers gràcies als gols de Trigueros, Jonathan dos Santos i Roberto Soriano. Un partit perfecte. L’afició va gaudir d’una altra nit màgica al feu groc. I el Submarí ja és quart a la taula amb 26 punts en zona de Lliga de Campions. Per llevar-se el barret.

Ni tan sols les set baixes per lesió que tenia el Submarí (Soldado, Cheryshev, Musacchio, Bonera, Castillejo, Rukavina i Bakambu) van minvar l’exhibició groga. El partit va ser frenètic des del primer segon i quedarà gravat a la retina dels seguidors més fervents per molt temps. Els dos equips lluitaven amb intensitat per cada pilota i l’afició vibrava amb l’espectacle. Jonathan dos Santos va tenir la primera gran ocasió del duel amb una xilena bombada des de la frontal de l’àrea que va treure Savic quan la pilota ja es colava (m. 16).

Poc més tard va ser l’atlètic Correa el que va poder anotar amb un potent xut que va topar-se amb les ‘mans de ferro’ de Sergio Asenjo (m. 17). El conjunt ‘matalasser’ estrenyia a la recerca d’estrenar el marcador i va fregar el gol amb una jugada assajada que Koke va enviar al pal.

atleti

El Submarí es va avançar al minut 28. Soriano va exercir una pressió asfixiant i va provocar que Trigueros pogués robar la pilota. La resta va ser màgia. De nou el geni de Talavera de la Reina va anotar per al Villarreal amb tremenda sang freda. Talent en estat pur. El tir col·locat del ’14’ va entrar enganxat al pal.

L’Atlético va contestar de seguida. Griezmann es va escapar del seu parell per velocitat i va disparar dur a baix, però de nou Asenjo va realitzar una felina intervenció. Salvador.

Éxtasi a El Madrigal

El 2-0 va arribar en el minut 37. Espectacular jugada del Submarí. Bruno va filtrar una passada interior per a Pato, el brasiler va disparar escorat, Oblak no va aturar i Jonathan dos Santos va rematar al pal per posteriorment anotar amb un defensa baix pals. El Madrigal es venia a baix. Brutal primera part.

El segon acte va ser lleugerament diferent. El Villarreal va estar molt ordenat en defensa i a l’Atlético li costava un món a crear perill davant la porteria de Sergio Asenjo. Així, les ocasions era més escasses. El pla del Submarí va eixir a la perfecció.

La sentència i la bogeria total a El Madrigal va arribar en el temps afegit. Soriano va realitzar una paret amb N’Diaye i el ’20’ groc va definir amb l’esquerra al costat del pal. Èxtasi groc.

Villarreal CF: Asenjo; Mario, Álvaro, Víctor Ruiz, Jaume Costa; Jonathan dos Santos, Bruno, Trigueros, Soriano; Pato (Rodrigo, m. 78) i Sansone (Santos Borré, m. 89).

Atlético de Madrid: Oblak (Moyà, m. 40); Juanfran, Savic, Godín, Lucas; Correa (Carrasco, m. 65), Gabi, Tiago (Saúl, m. 29), Koke; Gameiro i Griezmann.

Gols: 1-0. Min. 28: Trigueros. 2-0. Min. 37: Jonathan dos Santos. 3-0. Min. 92: Soriano.

Àrbitre: Hernández Hernández (C. Las Palmas). Groga als locals Sansone, Jonathan dos Santos i Álvaro; així com als visitants Correa, Gabi i Saúl.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 15 de Laliga Santander disputat a l’estadi El Madrigal. Es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de les víctimes de l’atemptat esdevingut en els voltants de l’estadi del Besiktas turc.