Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal només pot arrencar un empat davant el Sevilla amb gol d’Àlex Baena al Ciutat de València (1-1) El Villarreal només pot arrencar un empat davant el Sevilla amb gol d’Àlex Baena al Ciutat de València (1-1)

- 18 Setembre, 2022 -

El conjunt sevillà es va avançar en el marcador només arrencar el duel (min. 8) per mediació d'Óliver Torres, però només arrencar el segon... El Villarreal només pot arrencar un empat davant el Sevilla amb gol d’Àlex Baena al Ciutat de València (1-1)

Els visitants es va avançar en el marcador al minut 8 per mediació d’Óliver Torres, però només arrencar el segon temps Àlex Baena va fer l’empat

El Villarreal rebia a un necessitat Sevilla CF en el partit corresponent a la jornada 6 de LaLiga Santander disputat en l’Estadi Ciutat de València, que comptava amb la major assistència d’aficionats grocs en un matx del Submarí fins hui. El partit, que enfrontava a dos conjunts destinats a barallar per les places europees, va acabar amb repartiment de punts (1-1). Óliver Torres va avançar als de Nervión en els primers compassos del partit i Baena, en el 51, va anotar el definitiu empat.

Va eixir millor al terreny de joc el conjunt de Julen Lopetegui que en el minut 8 de partit anava a trobar el premi de gol quan Isco, dins de l’àrea i lliure de marca, filtrava una passada al punt de penal que rematava Óliver Torres al fons de la xarxa.

Pese al gol inicial dels de Nervión, el Submarí anava a reposar-se i generar bons acostaments sobre la porteria de Bono amb insistents desmarcatges de Jackson a l’esquena dels centrals i llargues transicions en camp rival.

Els atacs del conjunt groc van ser cada vegada més i de major perill amb el pas dels minuts. En el 27, Dani Parejo va tindre la millor ocasió de la primera part per als grocs. Samu Chukwueze, després de controlar un gran passe llarg de Parejo i encarar al lateral del Sevilla, deixava l’esfèric en la frontal al ‘10’ que li pegava amb tot i estavellava la pilota contra el travesser.

La insistència del Submarí no cessaria i, a tres minuts del final de la primera meitat, Nico Jackson tindria una altra gran ocasió amb un bon xut des de la frontal de l’àrea que a punt va estar de significar l’empat.

No obstant això, el Submarí marxava en desavantatge al final de la primera part.

Segona part

En el minut 51, Coquelin es desempallegava de la pressió rival i, prop de la frontal de l’àrea sevillista, filtrava una passada decisiva a Baena, que no en primera instància, però en si en segona, batia al meta rival per a igualar el partit.

El Submarí no va deixar d’intentar-lo fins al final i fins i tot li xiularien una pena màxima a favor que seria anul·lada posteriorment per fora de joc. El Villarreal, no obstant això i malgrat meréixer la victòria, empatava davant el Sevilla.

Amb l’aturada de seleccions molt a la vora, els de Emery no tornaran a competir fins al pròxim 1 d’octubre, quan s’enfronte al FK Àustria Wien en la tercera jornada de la fase de grups de la Conference League.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Rulli; Kiko F., R. Albiol, Pau, A. Pedraza (J. Mojica, m. 82); Lo Celso (Álex B., m. 32), Capoue, Parejo, Chukwueze (Yeremy, m. 59); Coquelin (Danjuma, m. 59) i N. Jackson (A. J. Morales, m. 82).

Sevilla FC: Bono (Dmitrovic, m. 46); Carmona (Suso, m. 69), Gudelj, Kike Salas, Acuña (Telles, m.69); Fernando (Nianzou, m. 46), Jordán, Óliver T. (Papu Gómez, m. 82); J. Navas, Isco i Rafa Mir.

Gols: 0-1. Min. 8: Óliver T. 1-1. Min. 51: Álex B.

Àrbitre: Hernández Hernández  (Comité Canari). Va amonestar al local Álex B. i als visitants Bono, Gudelj, Acuña, Carmona i Álex Telles.

Incidències: Ciutat de València davant de 18.292 espectadors.