Diumenge, 5 de Maig, 2024  |
El Villarreal torna a transmetre bones sensacions davant el Levante (1-2) El Villarreal torna a transmetre bones sensacions davant el Levante (1-2)

- 20 Juliol, 2019 -

L'equip de Javi Calleja va marcar en la primera part per mediació de l'asturià Santi Cazorla, i en la segona part va sentenciar amb... El Villarreal torna a transmetre bones sensacions davant el Levante (1-2)

Segon partit de pretemporada del Villarreal i segona victòria per als homes de Javi Calleja. En aquesta ocasió el conjunt de la Plana es va imposar a un Primera Divisió com és el Levante de Paco López, en duel disputat en les instal·lacions de El Parador, en El Saler (València). Un gol en la primera part de Santi Cazorla i un altre de Carlos Bacca després del descans, li va valdre al ‘Submarí’ sumar un altre triomf. En el minut 86 el gol de Enis Bardhi va significar el 1-2 final, i el primer gol encaixat pels grocs en pretemporada.

Va repetir esquema Javi Calleja (1-4-2-3-1) davant l’esquadra ‘granota’, encara que amb alguna cara nova. Andrés Fernández va estar sota els pals, juntament amb la defensa: Rubén Peña i Xavi Quintillá, en els laterals, i Raúl Albiol i Pau Torres, com a centrals; pel centre Manu Morlanes i Santi Cazorla en el mitjà. Leo Suárez i Moi Gómez, en les bandes; Vicente Iborra per darrere de Dani Raba, única referència a dalt.

Es comencen a veure bons detalls, encara que tot el que es veu ara no s’ajusta a la realitat. El Villarreal es va enfrontar a un Llevant que s’estrenava en pretemporada. Es va veure una primera mitja hora de molta intensitat. Un partit molt disputat i sense clares ocasions de gol. Fins que va arribar la genialitat de Santi Cazorla en el minut 26. Moi Gómez va tocar per a Manu Morlanes. Aquest se la va passar a l’asturià que des de la frontal de l’àrea va empalar al fons de la xarxa.

La veritat és que fins a aqueix moment només es podia destacar en el minut 23 un acció del càntabre Dani Raba que es va trobar amb la inspiració del exgroguet Aitor Fernández. I després del 0-1 es va aparéixer Sant Andrés Fernández que en els minuts 33, 35 i 37 va evitar el gol dels levantinistes, a tirs sempre de Ivi López. Amb el 0-1 es va arribar a l’intermedi.

Va haver-hi canvi de sistema després del descans i onze nou. Es va jugar amb un 1-4-4-2. Mariano Barbosa en la porteria; amb Andrei Ratiu i Jaume Costa en els laterals, i Víctor Ruiz i Mario Gaspar en l’eix de la saga; en les bandes Iván Martín i Chuca, amb Sergio Lozano i Manu Trigueros, pel centre, i en punta d’atac van estar tant Gerard Moreno com Carlos Bacca.

El colombià Carlos Bacca va repetir i va anotar el seu segon gol en aquesta pretemporada. Va ser en el minut 63 quan va rebre una bona passada de Gerard Moreno per a enviar en cuir fora de l’abast del porter Oier. El Levante va insistir i va insistir fins que va aconseguir marcar i establir el 1-2 en una acció on el meta argentí Mariano Barbosa va poder haver fet una mica més.

Tercer partit de pretemporada del Villarreal serà divendres que ve, dia 26, contra l’Augsburg que se celebrarà durant el ‘stage’ d’Àustria en Schwaz a les 18.00 hores.