Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal s’exhibeix amb un fantàstic segon temps al Cartagonova (1-5) i aconsegueix els vuitens de la Copa El Villarreal s’exhibeix amb un fantàstic segon temps al Cartagonova (1-5) i aconsegueix els vuitens de la Copa

- 3 Gener, 2023 -

L'equip de Quique Setién va superar amb contundència al FC Cartagena (1-5) i obté el seu bitllet per als huitens de final de la... El Villarreal s’exhibeix amb un fantàstic segon temps al Cartagonova (1-5) i aconsegueix els vuitens de la Copa

L’equip de Quique Setién va superar amb contundència al FC Cartagena (1-5) i obté el seu bitllet per als huitens de final de la Copa del Rey. El Submarí va remuntar la trobada en la segona meitat amb determinació, contundència i bon joc gràcies als gols de Baena, Danjuma, Morales, Chukwueze i Capoue

La Copa del Rey il·lusiona i molt al Villarreal. El conjunt de Quique Setién es va desplaçar fins a Cartagena amb l’objectiu de revalidar el seu camí en el torneig del ‘ko’. Després de véncer les seues dues primers xocs al CD Guijuelo (1-2) i Valencia CF (2-1) després de l’aturada pel Mundial de Qatar, el Submarí volia prolongar la seua bona dinàmica esportiva davant l’equip albinegre.

El primer a avisar va ser l’equip local, que va provar la solidesa de Pepe Reina amb un xut de Sangalli dins de l’àrea. El Submarí va replicar amb una potent rematada amb el cap de Jorge Cuenca, que va detindre Marc Martínez, en complir-se el primer quart d’hora de partit.

El partit estava molt igualat durant l’equador de la primera meitat. Se succeïen els minuts en Cartagonova fins que els locals es van avançar en el marcador amb un gol de Pablo Vázquez. En un servei de cantonada, el central del conjunt cartagenero va connectar amb encert la pilota penjada per David Ferreiro i el va enviar al fons de la xarxa. El Submarí, igual que davant Gijuelo i València, li tocava una altra vegada remuntar la contesa.

El Villarreal va començar la segona meitat com un autèntic vendaval. Al començament, Álex Baena va demostrar per enèsima vegada el seu gran estat de forma marcant el punt de l’empat. El migcampista d’Almeria va rematar amb molta qualitat un fantàstic centre penjat per Mojica des del perfil esquerre.

Només cinc minuts després de la igualada, el Villarreal va marcar el segon tant. Trigueros va filtrar una excel·lent passada a l’espai per a Morales que, ràpid i precís, va cedir a Danjuma, que entrava en el segon pal per a batre a Marc Martínez.

Abans de l’hora de joc, Mandi va ser objecte de penal en l’àrea rival. Va prendre la responsabilitat del tret Morales, al qual li va endevinar les intencions el porter rival. No obstant això, el davanter madrileny va recollir el rebot i no va perdonar en segona instància. El Submarí convertia el tercer gol.

A cinc minuts per al final, al contraatac, Chukwueze va marcar el quart gol del partit davant un Cartagena bolcat a l’atac. El cinqué i definitiu tant del partit va ser obra de Capoue, que va definir amb la part exterior del peu i molta qualitat un mil·limètric centre d’Alfonso Pedraza.

El Villarreal coneixerà al seu pròxim rival coper aquest dissabte, a partir de les 13.00 hores, amb la celebració del sorteig d’aparellaments corresponent als huitens de final de la Copa del Rey. L’eliminatòria es disputarà els dies 16, 17 i 18 de gener.

Fitxa tècnica

FC Cartagena: Marc Martínez; Iván Calero, P. Alcalá, Pablo Vázquez, Datkovic; David Ferreiro (De Blasis, m. 57), Mikel Rico, Sangalli (Jairo, m. 57), D. Musto (Ortuño, m. 68); Jansson (Franchu, m. 79); i Sadiku (D. Barro, m. 68).

Villarreal CF: Reina; Kiko F. (Foyth, m. 57), Mandi, J. Cuenca, J. Mojica (A. Pedraza, m. 57); Morlanes (Parejo, m. 68), M. Trigueros, Álex B. (Capoue, m. 63); A. J. Morales, Danjuma (Chukwueze, m. 68) i N. Jackson.

Gols: 0-1. Min. 39: Pablo Vázquez. 1-1. Min. 49: Álex B. 1-2. Min. 56: Danjuma. 1-3. Min. 60: A. J. Morales. 1-4. Min. 85: Chukwueze. 1-5: Min. 91: Capoue.

Àrbitre: Alejandro Hernández Hernández (Comité Canari). Va amonestar als locals Jansson, Musto, P. Alcalá i Mikel Rico, així com als visitants Kiko F. i N. Jackson.

Incidències: Partit entre l’FC Cartagena i el Villarreal CF, corresponent als setzens de final de la Copa del Rei 2022/23, celebrat en l’Estadi Cartagonova.