Dissabte, 27 d'Abril, 2024  |
El Villarreal li remunta el marcador al Colònia (1-3) i Alberto Moreno dóna l’esglai El Villarreal li remunta el marcador al Colònia (1-3) i Alberto Moreno dóna l’esglai

- 28 Juliol, 2019 -

Gerard Moreno, Funes Mori i l'inspirat Carlos Bacca van signar els gols per a un 'Submarí' que fa ple: quatre partits i quatre victòries El Villarreal li remunta el marcador al Colònia (1-3) i Alberto Moreno dóna l’esglai

Vila-real Información

El Villarreal va aconseguir el quart triomf consecutiu de la pretemporada en remuntar per 1-3 al Colònia en el partit corresponent a l’Hero Cup, amb punts de Funes Mori, Gerard Moreno i Carlos Bacca, que li van donar la volta al matiner punt de Terodde de penal del conjunt de la Bundesliga.

Els grocs es van sobreposar a un intens començament de l’equip alemany, que va aconseguir avançar-se en el marcador a través d’un penal anotat per Terodde al minut de joc. El desenllaç es va complicar encara més que amb les intenses pluges que van caure en el Kufstein Arena, la qual cosa dificultava molt la circulació de la pilota, el gen i virtut de l’equip de Javi Calleja. Per això, el Submarí va mostrar que també té pólvora en el joc aeri i sap jugar a pilota parada: després d’un gran centre de Cazorla, Funes Mori va rematar en l’àrea xicoteta per a anotar l’empat al caient del descans. L’anècdota del partit va ser el que va poder ser el gol de la pretemporada: Gerard Moreno quasi marca amb una xilena acrobàtica espectacular, però el porter *Horn el va evitar amb l’ajuda del travesser.

Després de la represa, es van invertir els papers i va ser el Villarrealel que va sorprendre en una gran escalada de Carlos Bacca que va finalitzar amb una rematada al travesser; després del rebot, Gerard Moreno la va espentar amb l’olfacte dels bons golejadors.

Després d’aguantar bé les envestides del Colònia, Bacca va arrossegar novament a tots els defenses i, amb molt d’ofici, va definir entre les cames del portera. Bones sensacions de pretemporada que els grocs reafirmen dia rere dia. El pròxim partit, davant el Schalke 04 divendres que ve 2 d’agost (18.00h).

Fitxa tècnica:

Colònia: Horn; Ehizibue, Jorge Meré, Czichos, Héctor; Risse, Roziello, Höger, Drexler; Schaub i Terodde. També van jugar: Schmitz, Sobiech, Sorensen, Schindler, Córdoba, Modeste, Kainz, Churlinov, Brader, Verstraete.

Villarreal: Asenjo; Andrei, Albiol, Funes Mori, Alberto Moreno; Cazorla, Morlanes, Iborra, Moi Gómez; Toko Ekambi i Gerard Moreno. També van jugar: Víctor Ruiz, Pau, Quintillá, Jaume Costa, Bacca, Cáseres, Raba, Mario, Leo Suárez i Sergio Lozano.

Gols: 1-0. Min. 2: Terodde, de penal. 1-1. Min. 42: Funes Mori. 1-2. Min. 47: Gerard Moreno. 1-3. Min. 75: Bacca.

Àrbitre: A. Heiss (austríac). Grogues per a Jaume Costa i Iborra.

Incidències: Quart partit de pretemporada per al Villarreal, disputat en el Kufstein Arena (Àustria), corresponent a l’Hero Cup.al