Dissabte, 11 de Maig, 2024  |
El Villareal, plagat de xavals del filial, va perdre davant el Maccabi Tel Aviv (0-1) El Villareal, plagat de xavals del filial, va perdre davant el Maccabi Tel Aviv (0-1)

- 7 Desembre, 2017 -

L'equip groc va quallar una sòlida trobada davant el conjunt israelià, va tenir ocasions de gol El Villareal, plagat de xavals del filial, va perdre davant el Maccabi Tel Aviv (0-1)

L’equip groc va quallar una sòlida trobada davant el conjunt israelià, va tenir ocasions de gol

El Villarreal més jove va plantar cara al Maccabi Tel-Aviv en l’última jornada de la Fase de Grups de la UEFA Europa League. L’equip groc, replet de canteranos, va quallar una sòlida trobada davant el conjunt israelià, va tenir ocasions de gol, però finalment va caure a causa d’un solitari gol de Blackman ja en la segona meitat (0-1).

El Submarí ja estava classificat per a la ronda número 16 de final de la UEFA Europa Leaguecom a primer del Grup A, per la qual cosa Javi Calleja va col·locar un onze titular que premiava el bon fer de la #CanteraGrogueta. Fins a set canteranos (Genís, Pau, Ramiro, Chuca, Morlanes, Mario González i Darío Poveda) van saltar al camp d’inici per competir davant el Maccabi Tel-Aviv. Vuit, si es té en compte a Adrián Marín, format en el futbol basi groc i ja consagrat en el primer equip del Submarí.

Dario Poveda fue titular en el duelo frente al Maccabi Tel Aviv

La imatge de l’equip va ser sòlida des del minut 1. Els grocs, seriosos en defensa, buscaven circular la pilota amb velocitat amb tal de sorprendre a un conjunt israelià que no tenia opcions de classificar-se per a la següent ronda.

Sense clares ocasions en el primer acte, va caldre esperar fins a la represa per veure oportunitats reseñables. Immillorable va ser la de Mario González en el minut 49. Chuca va centrar des de la banda dreta i el davanter burgalès va arribar a la rematada en el segon pal en posició forçada. La pilota es va anar alta.

El Maccabi Tel-Aviv va inaugurar el marcador en el seu primer acostament. Blackman va rebre una passada interior, es va anar per velocitat i va definir amb tranquil·litat davant la sortida de Barbosa (0-1, min. 59).

El Villareal va poder empatar en els últims compassos. Mario González va cedir amb el cap per a Darío Poveda, però el tret de el ‘34’ a l’altura del punt de penal es va ser desviat per molt poc. Llàstima.

El sorteig, aquest dilluns en Nyon

El sorteig de la ronda de dieciseisavos de final de la UEFA Europa League se celebrarà aquest dilluns a partir de les 13.00 en Nyon (en directe per beIN Sports).

FITXA TÈCNICA:

-0- VILA-REAL: Barbosa; Rukavina, Genís, Pau, Adrián Marín; Soriano (Pedrito, m. 62), Ramiro (Raba, m. 82), Chuca, Morlanes (Lozano, 76), Darío Poveda i Mario González.

-1- MACCABI TEL AVIV: Rajkovic; Shpungin, Babin, Tibi, Davidzada; Peretz, Golasa, Rikan(Battocchio, m. 82); Micha (Dasa, m. 71), Blackman (Lligar, m. 89) i Schoenfeld.

EL GOL: 0-1. Min. 59: Blackman.

ÀRBITRE: Mads-Kristoffer Kristoffersen(DONIN). Groga al visitant Peretz.

CAMP: Estadi de la Ceràmica davant la presència de 12.613 espectadors.