Dissabte, 4 de Maig, 2024  |
El Villarreal no va saber sentenciar a la Reial Societat li va igualar en el minut 94 (1-1) El Villarreal no va saber sentenciar a la Reial Societat li va igualar en el minut 94 (1-1)

- 30 Gener, 2021 -

Parejo va anotar un gran gol tot just començar, però en el descompte Alexander Isak va posar l'empat El Villarreal no va saber sentenciar a la Reial Societat li va igualar en el minut 94 (1-1)

Parejo va anotar un gran gol tot just començar, però en el descompte Alexander Isak va posar l’empat

El Villarreal va empatar davant la Real Sociedad a l’Estadi de la Ceràmica en un partit en el qual es va avançar molt prompte gràcies a un golàs de Parejo (2’) i va resistir fins al temps de descompte, just quan va empatar Isak (92’). El Submarí es va quedar a tan sols uns segons del triomf.

Unai Emery va haver de redissenyar l’equip davant les nombroses baixes. El tècnic basc va dibuixar sobre el camp un 4-3-3 amb Capoue, Parejo i Coquelin en la medul·lar. La línia més avançada estava formada per Trigueros en la dreta, Moi Gómez en l’esquerra i Paco Alcácer com a punta de referència.

Tan sols havien transcorregut dos minuts de joc quan Parejo es va traure de la cistella un tremend golàs. El ‘5’ del Villarreal va recollir una pilota en la frontal àrea i va soltar un brutal xut que va entrar per tota l’esquadra. Un obús meravellós (1-0).

El conjunt donostiarra va reaccionar i es va bolcar a la recerca de l’empat. Va estar a punt d’aconseguir-ho amb un xut d’Isak que es va estavellar en la fusta.

El Submarí es replegava, obligat per la insistència de la Real Sociedad. Els grocs buscaven els contraatacs per a crear perill al seu rival.

Passada la primera mitja hora de joc va arribar una claríssima oportunitat per al Villarreal. Pedraza es va escapar per banda esquerra, va centrar ras al cor de l’àrea i Paco Alcácer va rematar del taló. La pilota va eixir fregant el pal. Qüestió de centímetres.

En la segona part el guió del partit no va canviar. El Villarreal mostrava un ordre militar a la recerca de rendibilitzar el seu avantatge. Tot això sense renunciar, per descomptat, a l’atac. L’equip donostiarra tenia més pilota, però li costava un món crear perill davant la porteria de Sergio Asenjo. El mur groc va resistir fins al 92’. Just en aqueix moment, Isak va rematar una pilota solta en l’àrea per a igualar el marcador. Llàstima.

El pròxim partit del Villarreal serà contra el Levante en el Ciutat de València en els quarts de final de la Copa del Rei (dimecres, 19.00 hores).

Villarreal CF: Asenjo; Peña, Albiol, Pau, Pedraza; Coquelin (Estupiñán, m. 75), Capoue, Parejo; Trigueros, Paco Alcácer (Fer Niño, m. 80) i Moi Gómez.

Real Sociedad: Remiro; Zaldua (Januzaj, m 77), Aritz, Le Normand (Gorosabel, m. 77), Monreal; Guevara (Guridi, m. 65), Illarramendi (Zubimendi, m. 46), Merino, Oyarzabal; Portu (Carlos Fernández, m. 77) i Isak.

Gols: 1-0. Min. 2: Parejo. 1-1. Min. 90+2: Isak.

Àrbitre: Díaz de Mera (C. Castellà-Manxec). Groga al local Capoue; així com als visitants Illarramendi, Guevara i Le Normand.

Incidències: partit corresponent a la jornada 21 de LaLiga disputat a l’Estadi de la Ceràmica.