Dissabte, 11 de Maig, 2024  |
El Villarreal claudica després del descans, es veu remuntat pel Real Madrid i diu adeu a la Copa (2-3) El Villarreal claudica després del descans, es veu remuntat pel Real Madrid i diu adeu a la Copa (2-3)

- 19 Gener, 2023 -

El 'Submarí' va dir adeu a la Copa del Rei en caure davant el Real Madrid en l’Estadi de la Ceràmica (2-3). Els grocs... El Villarreal claudica després del descans, es veu remuntat pel Real Madrid i diu adeu a la Copa (2-3)

El conjunt de Quique Setién signa un excel·lent primer temps i cedeix davant el Madrid en la segona meitat

L’Estadi de la Ceràmica presentava un ambient espectacular per a la cita copera. Després d’una impressionant entonació de l’himne groguet, va començar l’espectacle sobre el verd del feu groguet. El Submarí va demostrar com s’ha d’entrar a un partit de futbol. L’equip de Setién va eixir entonat i es va avançar en l’eliminatòria abans de complir-se el tercer minut de partit. Després d’una fantàstica deixada d’esquena, obra de Gerard Moreno, Étienne Capoue va rebre a l’interior de l’àrea i es va traure una potent xut que va sorprendre a Courtois i es va colar per tota l’esquadra. Començaven bé les coses per al Villarreal.

Els groguets van dominar els primers compassos del partit. Amb possessió i molt criteri, van sotmetre a un sempre perillós Real Madrid, que esperava la seua oportunitat i s’encomanava a la qualitat dels seus futbolistes d’atac.

El Villarreal va tindre el segon gol en arribar a la mitja hora de partit. Un contraatac fabricat pel perfil dret, que va nàixer d’una combinació entre Chukwueze i Capoue, va acabar amb un tret d’Álex Baena, que es va trobar amb l’oposició d’un defensor madridista. Als pocs minuts, va replicar el Real Madrid. Ho va fer amb un xut de Mendy que va atrapar amb confiança Jorgensen.

El Villarreal estava a gust sobre el terreny de joc. Fins i tot mereixia més. Així que, abans del descans, el Villarreal es va prendre la justícia per la seua pròpia mà i va convertir el segon gol de la nit. La pilota va tocar la xarxa i es va deslligar la bogeria en La Ceràmica. Samu Chukwueze va finalitzar amb mestratge un fabulós passe a l’espai de Gerard Moreno. Quina qualitat la del ‘7’! Amb aquesta, signava la seua segona assistència del partit.

En la segona meitat, va canviar la sort per al Submarí. Raúl Albiol i Juan Foyth, pilars defensius de l’equip, van haver d’abandonar el terreny de joc. A partir de llavors, el conjunt blanc va trobar el seu lloc en el partit.

Abans del 60’, Vinicius va retallar distàncies en el marcador. Amb tres tocs precisos, el Madrid va armar una ràpida acció que va agafar desprevinguda a la saga grogueta. Els visitants feien el 2-1. El Villarreal vivia els seus pitjors minuts del partit i fins i tot encaixaria el 2-2, obra de Militao. El defensa brasiler va rematar a la xarxa una pilota rebutjada en l’àrea xicoteta. El xoc es posava complicat per als groguets, que, més enllà del resultat, emmalaltien de confiança i acusaven el cansament.

Mancant cinc minuts per al final, Dani Ceballos va consumar la remuntada amb un colpege col·locat des de la frontal, que va entrar col·locat en la porteria defensada per Jorgensen. Cruel final per a un Villarreal que va brillar en la primera meitat i va patir les importants absències defensives en el segon temps.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Jorgensen, Fotyh (min. 52, Mandi), R. Albiol (min. 46, J. Cuenca), Pau, Alberto M.; Capoue, Parejo, Álex B., Chukwueze, Yeremy (min. 68, A. J. Morales) i Gerard.

Real Madrid CF: Courtois; Nacho, Militao, Rüdiger, Mendy; Camavinga, Kroos (min. 56, Ceballos), Fede; Rodrygo (min. 56, Asensio), Benzema i Vinicius.

Gols: 1-0. Min. 4: Capoue. 2-0. Min. 42: Chukwueze. 2-1. Min. 57: Vinicius. 2-2. Min. 70: Militao. 2-3. Min. 86: Ceballos.

Àrbitre: Gil Manzano (Comité Extremeño). Va amonestar als locals Capoue, Reina, Álex B., Pau i Parejo i als visitants Camavinga, Valverde, Vinicius i Rüdiger.

Incidències: Estadi de la Ceràmica davant 20.124 espectadors.