Dijous, 2 de Maig, 2024  |
El Villarreal suma tres punts d’or davant del Real Madrid en un entregat Estadi de la Ceràmica (2-1) El Villarreal suma tres punts d’or davant del Real Madrid en un entregat Estadi de la Ceràmica (2-1)

- 7 Gener, 2023 -

El 'Submarí' va noquejar al Real Madrid (2-1) en l’Estadi de la Ceràmica. El conjunt groguet es va emportar tres valuosos punts davant el... El Villarreal suma tres punts d’or davant del Real Madrid en un entregat Estadi de la Ceràmica (2-1)

Yeremi Pino i Gerard Moreno van signar els gols del conjunto ‘groguet’ de Quique Setién

El conjunt groguet va completar un fabulós primer temps. L’equip de Quique Setién va saltar al verd de l’Estadi de la Ceràmica amb ganes de portar la iniciativa davant el vigent campió. Amb criteri i qualitat, els grocs es van apropiar de la possessió i van acumular diverses oportunitats de gol durant els primers 45 minuts.

Va obrir el carrusel d’oportunitats groguetes Francis Coquelin, amb una rematada de tacó, que es va estavellar en el pal. Més tard, complit el minut 22 de partit, Yeremy Pino es va topar amb Courtois després de rebre un fantàstic passe a l’espai. Només tres minuts després, ho va intentar Baena amb un tret des de la frontal de l’àrea que no va trobar porteria.

La primera mitja hora de partit va ser un monòleg del Villarreal, que obligava el Real Madrid a replegar-se en la seua pròpia meitat del camp. Abans del descans, el conjunt blanc va donar mostres de la seua enorme capacitat ofensiva amb una clara oportunitat de Vinicius, que va detindre Pepe Reina amb una intervenció colossal.

Res més començar la segona meitat, li va arribar el premi del gol al Villarreal. El Submarí va aprofitar una imprecisió en l’eixida de pilota de l’equip blanc. Dani Parejo va robar la pilota i va cedir ràpidament per a Gerard, que, des de la frontal de l’àrea, va cedir a Yeremy perquè batera a Courtois i posara en peus La Ceràmica.

En el minut 58, Soto Grau va assenyalar un rigorosíssim penal en l’àrea groga. Un lleuger, involuntari i intranscendent toc de pilota de Foyth amb la mà el col·legiat de La Rioja el va assenyalar amb pena màxima. Benzema es va encarregar de convertir el llançament des dels onze metres.

Només tres minuts després, l’àrbitre va tornar a señar els onze metres, novament per unes mans, però aquesta vegada a favor del Villarreal. Alaba va impactar amb la mà una passada filtrada de Foyth i Soto Grau va tornar a marcar el punt fatídic. Gerard batia a Courtois amb molta classe i tornava a posar en avantatge al Submarí.

Amb 2-1 en el marcador, el Real Madrid va fer un pas endavant a la recerca de l’empat i el Villarreal es va veure obligat a defensar-se. Així, el Submarí va canviar la seua estratègia i es va encomanar al contraatac. Pedraza i Danjuma van tindre el gol de la sentència. El Submarí va patir, però va tombar al campió. El Villarreal es va emportar un merescut triomf davant el Real Madrid.

Fitxa tècnica

Villarreal CF: Reina; Foyth, R. Albiol, Pau, Alberto M. (min. 72, Pedraza); Parejo, Coquelin (min. 88, M. Trigueros), Alex B.; Yeremy (min. 80, A. J. Morales), Chukwueze i Gerard (min. 88, Danjuma).

Real Madrid CF: Courtois; E. Militao, Alaba, Rüdiger, Mendy (min. 63, Lucas V.); Tchouameni (min. 63, Rodrygo), Modric (min. 70, Camavinga), Kroos; Valverde (min. 82, M. Asensio), Vini Jr i Benzema

Gols: 1-0. Min. 47: Yeremy. 1-1. Min. 60: Benzema. 2-1. Min. 63: Gerard.

Àrbitre: Soto Grado (Comité de La Rioja). Va amonestar als locals Pau, R. Albiol, Álex. B, Reina i al visitant Camavinga.

Incidències: Estadio de la Cerámica ante 21.088 espectadors.